✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Roze in het interieur: Mooi roze is niet lelijk

Hoe combineer je roze in je interieur

Bij een roze interieur denk je misschien al snel aan een schattige meisjeskamer met barbies op de grond en een poppenhuis in de hoek. Maar dit hoeft echt niet altijd het geval te zijn. Roze gecombineerd met zwart kan juist een heel stoer effect geven. Of combineer roze met koningsblauw en het geheel straalt in één keer luxe uit. Wij geven je een paar voorbeelden hoe je roze kunt implementeren in je interieur, zonder dat je het gevoel hebt dat je in een suikerspin bent belandt.

Luxury living

Luxury living is dé trend van nu en een woonstijl waarin de kleur roze niet misstaat. In bovenstaand voorbeeld wordt roze gecombineerd met donker groen en gouden accenten. Chic, toch? Niks geen suikerspin.

Roze en Antique Brass

Ja oké, dit voorbeeld is misschien wel erg vrouwelijk, maar ik kon het jullie dit mooie plaatje niet ontnemen. En een beetje vrouwelijk kan geen kwaad, toch? Deze gouden kleur die we hier zien noem je “antique brass”. Een prachtige kleur om te combineren met (oud)roze.

Urban jungle

Fan van groen, maar niet van luxury living? Ook in de woonstijl Urban Jungle kan roze gebruikt worden. De donker groene kleur van de bladeren houdt het suikerspingehalte tot een laag niveau.

Roze en hout

Toch liever een iets warmer interieur? Combineer roze dan met hout. Vind je bovenstaand voorbeeld toch een beetje té roze? Combineer roze dan met een donkerdere houtsoort. Door de natuurlijke materialen behoudt je dan de warmte, maar wordt het geheel toch minder liefelijk.

Roze, hout, okergeel en groen

Roze en groen blijkt een gouden combi. In dit voorbeeld worden de twee kleuren gecombineerd met okergeel en hout. Plaatje toch?

Roze en zwart

Ik zei het al, zwart en roze zijn ook hele goeie vrienden. Door het bloemen behang wordt het toch een beetje vrouwelijk, maar zwarte kleur maakt dat het interieur niet té snoezig wordt.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Retro CHIC musthaves

Retro CHIC musthaves Om het je iets makkelijker te maken hebben we voor jou elke maand een top 5 met nieuwe of populaire producten samengesteld. 

Shop the room camo chic

Shop the room: Camo Chic

In de donkere wintermaanden zijn wel allemaal op zoek naar dé items om ons huis gezellig te maken. In deze ‘Shop the room’ laten we

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna