Shopping Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Actievoorwaarden dutch home label campagne: ‘Win een Paasvaas!’

 1. Algemeen
  1.1 Deze algemene actievoorwaarden zijn van toepassing op de Actie Win een Paasvaas (“Actie”) georganiseerd door dutch home label B.V. (‘’Organisator’’) gevestigd te Noordwijk, Keyserwey 30, 2201 CW Noordwijk.
  1.2 De Organisator handelt in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen 2014.
  1.3 De Actie heeft als doel om het merk dutch home label te promoten. De Actie bestaat uit het volgen van @dutchhomelabel en @de_tulperij. Je neemt deel aan de winactie door op de post met de winactie te reageren. Dit doe je door de post te liken en in de comments een reactie achter te laten. In deze reactie tag je de persoon met wie je kans wil maken.
  1.4 De Organisator behoudt zich het recht voor om de algemene spelvoorwaarden ten voordele van de Deelnemers te wijzigen. De algemene spelvoorwaarden kunnen niet tijdens de looptijd van een Actie ten nadelen van de Deelnemers worden gewijzigd.
  1.5 De Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.
 2. Deelname
  2.1 Indien wordt deelgenomen aan de Actie, gaat de Deelnemer akkoord met de algemene actievoorwaarden.
  2.2 Een Deelnemer aan de Actie is een ieder die alle stappen voor deelname (zie artikel 2.7) aan de Actie heeft voltooid (“Deelnemer”).
  2.3 Het is mogelijk om deel te nemen aan de Actie vanaf zondag 17 april 2022 tot en met maandag 18 april 2022 door het deelnameformulier in te vullen op www.dutchhomelabel.nl/winactie en de story te delen op Instagram. De laatste dag dat iemand mee kan doen aan de Actie is 18 april. Hierna worden alle reacties bekeken door de Organisator. Na 18 april is het niet meer mogelijk om mee te doen aan de Actie. De winnaar wordt door de Organisator uitgekozen. Aan de uitkomst kan niks meer veranderd worden, mits een deelnemer zich heeft teruggetrokken uit de Actie.
  2.4 De deelname aan de Actie is gratis.
  2.5 Voor deelname aan de Actie geldt dat de Deelnemer tenminste 18 jaar of ouder is. Mocht de Deelnemer de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt, is het noodzakelijk dat toestemming is gegeven door de ouders of wettelijke verzorgers van de minderjarige voor deelname aan de Actie.
  2.6 Een voorwaarde voor deelname is dat de Deelnemer een vaste woon- of verblijfplaats heeft in Nederland of België en beschikt over een actief Instagram account.
  2.7 Om deel te nemen aan de Actie moeten de volgende stappen door de Deelnemer worden voltooid:
 1. Volg @dutchhomelabel en @de_tulperij
 2. Like de post over de Actie
 3. Tag de persoon met wie jij de vazen en het plukken in de pluktuin van De Tulperij wil winnen. 
 1. Privacy
  3.1 De Organisator is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens van de Deelnemer die worden verzameld via deze Actie.
  3.2 De Organisator bewaart jouw persoonsgegevens zo lang de Actie loopt. De gegevens van de Deelnemer worden verwijderd als de Deelnemer contact opneemt met de klantenservice van de Organisator.
  3.3 De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de Organisator.
  3.4 Met het deelnemen aan de Actie geeft de Deelnemer toestemming aan de Organisator om de inzendingen van de Deelnemer te gebruiken voor de volgende promotionele doeleinden: plaatsen op website, Instagram, Facebook.
 2. Prijzen
  4.1 De totale waarde van de prijzen is terug te vinden op de webpagina’s van http://detulperij.nl/ en https://dutchhomelabel.nl/. Je mag 15 tulpen p.p. uit de pluktuin plukken.
  4.2 Over de waarde van de prijzen hoeft geen kansspelbelasting betaald te worden.
  4.3 De aanwijzing van de winnaar van de prijs geschiedt random.
  4.4 De winnaar wordt dinsdag 19 april 2022 bekend gemaakt. Op deze dag wordt er contact opgenomen met de winnaar via Instagram. Dit gebeurt via het account van @dutchhomelabel. Wij vragen alleen wanneer de winnaar het bezoek wil brengen aan De Tulperij (adres: Oude Herenweg 16B, 2215 RZ Voorhout). 
  4.5 De winnaar mag zelf een moment uitkiezen om langs te komen, samen met degene die hij/zij getagd heeft. Let wel op: dit kan vanaf het moment dat de winnaar bekend is gemaakt, tot en met 8 mei 2022. 
  4.6 Er geldt voor een door een winnaar geweigerde prijs geen vervangingswaarde. Indien een prijs wordt geweigerd, komt die prijs te vervallen aan de Organisator.
  4.7 Voor prijzen die om een reden als vermeld in deze Actievoorwaarden zijn vervallen aan de Organisator, zal de Organisator conform deze Actievoorwaarden een nieuwe winnaar aanwijzen.
 3. Intellectuele eigendomsrechten
  5.1 Alle inzendingen van de Deelnemer worden eigendom van de Organisator.
  5.2 Door de inzending voor deelname aan de Actie stemt de Deelnemer ermee in dat de intellectuele eigendomsrechten van de Deelnemer om niet worden overdragen aan de Organisator. De Deelnemer doet ook afstand van de uit de deelname voortvloeiende persoonlijke rechten.
  5.3 Alle auteursrechten op de inhoud van de website, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de Organisator.
 4. Aansprakelijkheid
  6.1 De Organisator, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor enige uit deze Actie voortvloeiende schade en/of aanvullende kosten.
  6.2 De Organisator is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor gebreken in de door haar te verstrekken prijzen of letsel aan eigendommen en/of personen, als gevolg van verkeerd gebruik of inzet van de uitgereikte prijzen. De Organisator verleent geen garanties op de door hem te verstrekken prijzen.
  6.3 De Organisator is tevens niet aansprakelijk voor verliezen of vertragingen veroorzaakt door derden, zoals Post NL of voor netwerk-, computer hardware-, of softwarestoringen van welke aard dan ook die foute meldingen, beperkte, vertraagde of het verlies van aanvraagformulieren tot gevolg hebben, en/of foute meldingen en/of verlies van toegezonden goederen. Ook kan zij niet aansprakelijk worden gesteld voor vergissingen in het drukwerk.
  6.4 De voorgaande leden zijn van kracht voor zover geen sprake is van opzet en/of grove schuld aan de zijde van Organisator en/of zijn feitelijk leidinggevenden.
 5. Klachten
  7.1 Een klacht over de Actie of de algemene spelvoorwaarden kan via de mail worden ingediend bij dutch home label klantenservice, naar [email protected]. Na ontvangst van de klacht wordt binnen 5 werkdagen via de mail contact opgenomen door de Organisator.

  8. Slotbepalingen
  8.1 Deze algemene actievoorwaarden zijn eenvoudig te raadplegen en verkrijgbaar op www.dutchhomelabel.nl/actievoorwaarden-paasvaas.
  8.2 De Organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten en eventuele prijzen aan de Organisator te laten vervalen in het geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie.
Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Afterpay

shop the room natural
Schrijf je nu in en ontvang

10€ KORTING*

als eerste op de hoogte zijn van unieke acties en inspiratie? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10€ korting* 

*bij besteding van minimaal 75€