✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

5 tips om je woonkamer groter te laten lijken

Handreikingen die jouw kleine woonkamer groter laten lijken!

Een klein huis biedt een hoop voordelen! Naast het feit dat een klein huis vaak voordelig, gezellig en milieuvriendelijk(er) is, is het een leuke uitdaging dit zo effectief mogelijk in te richten. Om dit te realiseren, geven wij je graag vijf tips die jouw kleine woonkamer groter laten lijken! Te beginnen bij onze eerste tip!

  1. Kies voor lichte wanden en plafond

    Lichte wanden zorgen ervoor dat je gehele ruimte hoger, breder én dieper lijkt! Wil je graag behang op de wand? Kies dan voor een lichte kleur zonder een drukke print! Dit maakt de ruimte drukker en dus kleiner.

  2. Werk met kleine meubelen

    Grote meubels in een kleine ruimte zorgen dat een ruimte al snel te vol en propperig wordt. Probeer daarom in plaats van een grote vierkante salontafel eens een ronde bijzettafel en kies in plaats van een fauteuil voor een poef! Beide een besparing in ruimte en het is weer eens iets anders.

  3. Werk met ‘open’ lampen

    Als derde van de vijf tips die jouw kleine woonkamer groter laten lijken, is het toepassen van grote open lampen een goede optie! De lamp is groot, maar omdat je door de kap heen de rest van de omgeving ziet, vult deze niet direct jouw ruimte. Deze hippe lampen zijn een ware trend en passen perfect in kleine ruimtes!

  4. Behang dat de hoogte ingaat!

    Behang met verticale strepen of een verticale print is een van de oplossingen die jouw kleine woonkamer groter laten lijken! Dit werkt ontzettend goed, want je woonkamer lijkt gelijk een stuk hoger!

  5. Meubels op pootjes

    Kies voor meubels op pootjes en niet voor kolossale, grove meubels. Hoe meer je ziet van jouw prachtige vloer, hoe voordeliger! Vooral meubels met smalle pootjes maken je ruimte aanzienlijk groter!

Wil je graag meer informatie of advies om jouw ruimte optisch groter laten lijken? Neem dan contact op via [email protected] of via 0252-781 002. Wij helpen je graag!

Eetkamerstoel Jeddo Zwart

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room: Primavera

Natuurlijke materialen, lichte tinten en als contrasterend element een vleugje zwart. Wil jij jouw interieur ook stijlen aan de hand van deze elementen? Laat je

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna