✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Binnenkijken: Waar komt jouw lampenkap vandaan?

Op bezoek bij onze lampenkappen leverancier

Altijd al nieuwsgierig geweest naar waar jouw lampenkap vandaan komt en hoe jouw lampenkap wordt gemaakt? Nou, gewoon in Nederland door echte vakmensen. Al onze lampenkappen worden geproduceerd bij onze kappen leverancier Light & Living in Noordwijk. Jouw lampenkap is dus echt van Nederlandse bodem. Wat jouw lampenkap nog unieker maakt is dat hij met de hand gemaakt is. De lampenkappen worden zorgvuldig in elkaar gezet door echte vakmensen en met al meer dan 40 jaar ervaring, weten ze als geen ander wat verlichting met een ruimte kan doen. In deze video wordt je meegenomen achter de schermen bij Light & Living en zie je van A tot Z hoe jouw lampenkap wordt gemaakt. Zo hoef je je nooit meer af te vragen hoe jouw lampenkap gemaakt is. Neem snel een kijkje!

Waarom een lampenkap?

Lampenkappen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Een lampenkap brengt veel sfeer en luxe naar jouw interieur, doordat het licht wordt beperkt door de lampenkap ontstaat er een gezellige gloed aan licht. Lampenkappen zijn ook nog eens enorm toepasbaar. Zo zijn er kappen voor op een vloerlamp, hanglamp of een tafellamp. Ben jij iemand die ervan houdt om regelmatig je interieur helemaal om te gooien? Door een lampenkap te verwisselen kan jouw kamer meteen weer een hele andere sfeer uitstralen. Zo hoef je niet te gaan schuiven met alle stoelen, banken en tafels, dat scheelt weer! Een lampenkap is dus een leuke accessoire in een gezellige woonkamer, maar kan ook perfect gebruikt worden als eyecatcher in een wat grotere ruimte.

Onze collectie lampenkappen

Wij hebben ontzettend veel gave lampenkappen in onze collectie. Zo kan iedereen de perfecte, bijpassende kap vinden. Of je nou op zoek bent naar een lampenkapje voor aan de muur of een grote lampenkap als eyecatcher, onze collectie heeft het. Hou je van industrieel? Ga dan voor een lampenkap met een donkere buitenkant en een taupe of gouden binnenkant. Zo een lampenkap is niet alleen perfect voor een industrieel interieur, maar zou ook geweldig staan in een luxe interieur. Een Velours lampenkap zou daar ook niet misstaan. Ben jij meer van de prints en vrolijke kleuren? Ook in die categorie is het aanbod reuze. Ga dan bijvoorbeeld voor een lampenkap met een bladerprint zoals de lampenkap Amazone.  Ben jij al een lampenkapfan? Kijk dan hier of je een lampenkap kan vinden die helemaal bij jou past!

Mix en match met een lampvoet

Nog een stylingtip van ons: combineer een lampenkap met een lampvoet. Smaken verschillen, daarom hebben wij een brede collectie lampvoeten en lampenkappen. Zo kan je geheel naar eigen wens een samenstelling maken. Wil jij graag een eyecatcher in huis? Kies dan voor een groot contrast tussen de voet en de kap. Ga dan bijvoorbeeld voor een matte lampenkap in combinatie met een prachtige glanzende voet. Je kan er ook voor kiezen om de kleuren op elkaar af te stemmen en zo één geheel te creëren in huis. Kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte lampenkap met een zwarte voet. Zo kan je met een lampenkap en voet rust creëren in huis.

 

Get inspired

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

top 5 modern retro

Top 5 Modern Retro

De top 5 producten uit het thema Modern Retro wil je hebben! De twee stijlen – Modern en Retro – gecombineerd geeft een verrassend effect.

Shop the room: Luxe nazomer

Shop alle items Wil jij het jezelf lekker makkelijk maken en meteen aan de slag met een heerlijk nazomer interieur? Shop dan direct de items

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna