✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blog Mariëlle: Klussend naar een nieuw thuis vol liefde en warmte!

Het wordt alweer vroeg donker, de dagen zijn wat druilerig en de regen tikt tegen het raam. Waar ben je dan liever dan binnen in huis? Waar je je warm veilig en geborgen voelt.

Ik pendel tussen een warm behaaglijk huis vol verhuisdozen en een koud huis vol klusjes. Nog 2 weken en dan is het zover dan gaan we eindelijk verhuizen. Wat kijken we hiernaar uit zeg. Een fijne plek voor ons vijven, waar we ons allemaal warm veilig en geborgen voelen.

Warme tinten taupe bij een donkere houten vloer

Het kleurenpalet wat ik gekozen heb (samen met een andere stylist van light and living) past zo prachtig bij het seizoen. De warme tinten taupe en bruin kleuren prachtig bij de donker houten vloer. Vandaag wordt de keuken geplaatst en wordt het dus steeds meer huis.

Ik heb gekozen voor wanden in zandsteen, zaterdag en toepassing, kleuren van Histor. Sommige wanden zijn uni van kleur op de andere combineer ik 2 kleuren in een horizontale lambrisering. Een fijn linnen behangetje maakt het geheel af.

Kinderkamers inrichten

Door warme natuurlijke materialen te mixen en oude en nieuwe spulletjes in mijn interieur te zetten probeer ik een knus thuis voor mijn gezin te maken. De kinderkamers zijn speels qua kleur (groene en blauwe tinten) en rustig qua meubelen. En dan weer super afgestyled. Een junglekamer vol aapjes, een sportkamer met handbal accessoires en een galaxy kamer vol astronauten en planeten. Het is zo’n genot dit te mogen maken.

Een knus en liefdevol thuis

Dat doe ik natuurlijk niet alleen, Tom de man des huizes blijkt aannemer, loodgieter, timmerman, vloerenlegger en kozijnenzetter te zijn. Wauw! Daar blijft ie ook nog eens vriendelijk bij lachen. Wat een waardering voor deze lieve man. We hebben ook veel lieve vrienden die ons komen helpen, allemaal om de beurt natuurlijk en niet meer dan 2 maar ze zijn er allemaal voor ons.

Mijn vader die de PVC vloer komt leggen, mijn moeder staat te behangen en vrienden aan het schilderen of sjouwen. En dan onze kindjes die nog maar amper aandacht krijgen deze laatste weken. Wat zijn ze lief, ze helpen ons door mee op te ruimen, de oudste helpt zelfs mee verven, door even geen (lees wat minder) ruzie te maken.

Met al deze ingrediënten en zoveel liefde om ons heen en in ons huis wordt dit huis zeker een knus warm geborgen en liefdevol thuis!

Bekijk voor meer inspiratie onderstaande producten. Hiermee creëer je zelf makkelijk een knus thuis. Kom je er toch niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op weg!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Soft Neutral

Wat een fijne top 5 uit het thema: Soft Neutral! Met al die lichte bruintinten en zachte stoffen voelt het alsof je door de ruimte

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna