Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blog Marlies: December, mijn favoriete maand

Het is alweer december! Wat gaat de tijd toch snel, voor je het weet ben je je kerstboom aan het opzetten en duik je het nieuwe jaar in. Dit jaar vanwege de (waarschijnlijk) gecancelde nieuwjaarsduik iets minder letterlijk, maar de tijd hou je niet tegen. Ondanks dat de tijd zo ontzettend snel gaat, kijk ik wel altijd heel erg uit naar de decembermaand. En wel om 2 redenen:

De eerste is natuurlijk alle cadeautjes! Voor mij een extra feest, want ik ben 4 december ook nog eens jarig. En dan komt meestal bij iedereen de vraag: ‘Vind je dat dan niet zonde, al die cadeaus in één keer?’ Nou ik denk serieus dat mijn ouders vroeger hierom extra cadeaus gaven, dus nee 😉. 

En niet alleen het cadeautjes krijgen, maar ook de cadeautjes kopen en geven vind ik altijd ontzettend leuk. Ik kan heerlijk lang struinen naar het perfecte cadeau. Oké, het gedicht is meestal wel een last minute productie, maar je kan niet alles hebben. 

Speciaal voor de decembermaand hebben we een pagina gemaakt met allemaal cadeau inspiratie. En in december mag je ook jezelf wel een beetje trakteren, toch?

Het tweede is, hoe kan het ook anders in december, al dat heerlijke eten!! Gezellig met vrienden en familie uren lang tafelen in een winters chique setting. Helaas is dat dit jaar wel iets anders, maar koken kan evengoed. En dat gaan wij thuis zeker doen, want dat ben ik aan mijn nieuwe keuken verplicht. Ik ben trouwens nog op zoek naar een lekker gerecht voor in de stoomoven, iemand een suggestie?

Winter chique interieur - Dutch home label

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Colourful Happening items

Een kleurrijke bedoeling in je interieur, gezellig! Lekker met de lente in onze bol! We zijn wel weer toe aan mooie lichte dagen en kleuren

Botanical: Groen in de mix

Na een tijdje wat minder actief te zijn geweest met het schrijven van Blogs kwam Dutch Home Label met de vraag bij mij of ik

Shop the room: Fresh Up Green

Een groen interieur wil natuurlijk niet zeggen dat je de ruimte helemaal groen moet gaan verven. Wat je vooral wel mag doen is een heleboel