Shopping Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 2 werkdagen in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blog Marlies: Geen romantisch kaarslicht tijdens het eten aub


Verlichting. Het is toch eigenlijk altijd wel een punt van discussie bij ons thuis. Waar ik heel graag zie wat ik eet, heeft William genoeg aan een kaarsje op de achtergrond. Oké iets overdreven misschien, maar het verschil is er wel. Een diner met romantisch kaarslicht is gewoon echt niks voor mij.
En dat ik daar niet alleen in ben blijkt uit een onderzoek van Maastricht University. Toevallig zag ik dit artikel voorbij komen. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat de smaak van het eten intenser wordt ervaren bij feller licht. Zie je wel!

Romantisch diner = eten bijzaak

Oké, bij een romantisch diner bij kaarslicht is het eten zelf misschien wel bijzaak. Maar verlichting heeft dus daadwerkelijk effect op hoe jij je eten ervaart. En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar eten is één van mijn favoriete bezigheden. Zo dan niet mijn meest favoriete. En dus is verlichting tijdens het eten ook belangrijk. Bij ons gaan de lampen dus gewoon aan tijdens het eten, tenzij William een romantisch diner kookt met kaarslicht natuurlijk ;).

Knus eten zonder schijnwerpers

Wil je toch knus eten zonder direct in de schijnwerpers te zitten? Zet een paar tafellampen met gave lampenkappen neer. Op de grond, in de vensterbank of op een leuk bijzettafeltje. Deze verspreiden het licht egaal. En om je te helpen met kiezen, heb ik hieronder een selectie gemaakt van mijn favoriete knusse items uit onze collectie!

  • 45.95 In winkelmand
  • -17%
    44.95 37.48 Get notified
  • -40%
    34.95 20.97 In winkelmand
  • 79.95 In winkelmand
  • 69.95 In winkelmand
  • 79.95 In winkelmand

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Tranquil thuis (werken)

De vorige keer heb ik wat geschreven over Tranquil, wat het is, welke kleuren etc. Ik zit hier nu thuis in de grote woonkeuken en

Botanical: Groen in de mix

Na een tijdje wat minder actief te zijn geweest met het schrijven van Blogs kwam Dutch Home Label met de vraag bij mij of ik

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Afterpay