✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blog Marlies: Winter, by far my favorite!

De winter is by far mijn favoriete seizoen. Helemaal wanneer het keihard vriest en je de schaatsen onder kan binden. De eerste meters vaak nog wat wiebelig, maar na een paar minuten vlieg je het ijs over. Met een heerlijke warme choco+ als afsluiter. Vergeet hier vooral de ‘+’ niet! 

Of een mooie wandeling maken nadat het keihard gesneeuwd heeft en de zon net doorbreekt. Wat is dat toch een geluk om te zien. Maar vooral omdat ik geen jaar oversla om te gaan skiën. Ik leef er elk jaar zo ontzettend naar toe! Ik ben opgegroeid met het geluk dat we elk jaar naar Oostenrijk op wintersport gingen. Dit jaar is natuurlijk anders en het lijkt het allereerste jaar te zijn waarin ik niet op wintersport kan.  

Maar voordat je denkt dat dit een klaagblog wordt over wat niet kan, hold it! In tegenstelling juist. Omdat er zoveel niet kan heb ik besloten om een blog te schrijven met tips wat allemaal wel kan en dingen waar je blij van wordt. Wie weet help ik je er een beetje deze gekke winter mee door. 

  1. Winter BBQ! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik het zelf nog niet heb uitgeprobeerd, maar hij staat wel op nummer 1 om te proberen wanneer we weer met iets meer mensen samen mogen zijn. Kijk vooral eens bij lokale ondernemers voor een mooi BBQ-pakket, schrijf je in voor de nieuwsbrief van lindenhoff.nl voor de lekkerste recepten (tip!) of pluk zelf een paar mooie recepten van Pinterest!
  2. Ga wandelen. Als je dat nog niet doet: ga wandelen! Werk je thuis? Wandel je lunchpauze met een collega of vriendin die in de buurt woont. Wij doen dit veel vaker dan vóór Corona en het is zeker iets wat we ná Corona mee gaan nemen. Lekker gezond ook.  
  3. Ook zo één die veel van ons al hebben gedaan: Leer je (groot)ouders hoe ze moeten videobellen. Zo ontzettend leuk en makkelijk om te doen! En bel ze niet alleen wanneer je ze iets te vertellen hebt, maar bel gewoon eens tijdens het koken ofzo!  
  4. Verder word ik heel erg blij van planten, dat heb je vast wel al in mijn vorige blogs kunnen lezen. Ik ben altijd bezig met het maken van stekjes en op zoek naar nieuwe groene vrienden die ik mee naar huis kan nemen. En de daarbij horende gave bloempotten natuurlijk. Ik weet niet tot hoever ik nog kan gaan thuis, maar vooralsnog heeft mijn wederhelft redelijk dezelfde groene passie 😉.  
  5. Is het het té slecht weer om buiten te zijn? Dan vind ik het heerlijk om mijn huis op stelten te zetten. Niet letterlijk (oké, soms wel), maar lekker alles op een andere plek zetten gecombineerd met een opruimsessie kan een heerlijk gevoel geven. Kan je meteen die leuke nieuwe lamp of woon accessoire nog even shoppen ;).

Heb jij nog leuke tips of activiteiten voor binnen of buiten? Let me know! 

Groetjes Marlies 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room: Fresh Up Green

Een groen interieur wil natuurlijk niet zeggen dat je de ruimte helemaal groen moet gaan verven. Wat je vooral wel mag doen is een heleboel

Shop the room: Primavera

Natuurlijke materialen, lichte tinten en als contrasterend element een vleugje zwart. Wil jij jouw interieur ook stijlen aan de hand van deze elementen? Laat je

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1 werkdag in huis*

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna