Your Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Blogger’s favorite ‘Urban Jungle’

Urban Jungle

Mijn ‘lievelingskleur? Groen. En dat komt zo nu en dan mooi uit want overal waar ik kom zie ik het! Of ik nu koffie ga halen in een hip restaurantje in Amsterdam of een boetiekje inwandel, groen is aanwezig. Planten in je interieur zijn hót! Hoe noemen we deze stijl die ineens overal opduikt? Urban Jungle. Mosgroen en natuurlijke patronen. Dit keer vertel ik jullie wat ik zag en over mijn favorieten. Fijn om het weekend mee in te gaan hé?


My favorites

Het mooie aan ‘urban jungle’ vind ik dat het ondanks de grote hoeveelheid planten, geen rommeltje is! Favoriete plant? Geen idee maar ik heb een tijdje geleden de Monstera ontdekt. De bladeren van deze plant kwam ik tegen op Pinterest en ze zijn gaaf! Ik ben verliefd geworden op de vorm en de kleur. Diepgroen en ieder blad verschilt, misschien moet ik ze binnenkort maar zelf bestellen. Ondanks dat ik regelmatig een mooie plant uit kies, mogen het er toch echt wel meer worden dan één.

Nu heb ik altijd wel planten in huis en weet ik een beetje hoe ik er voor moet zorgen. Maar heb je zelf niet zoveel tijd of kennis van het onderhouden maar vind je ze wel heel mooi? Kies dan voor en Aloë Vera of vetplant. Geheimpje: ze kunnen redelijk tegen de droogte dus je mag ze af en toe een beetje verwaarlozen.

Where to put it?

Oké, het is duidelijk dat ik mijn favoriete plant misschien toch wel heb gevonden. Moet ik kiezen? Mag je ook meerdere favorieten hebben? Ik vind er namelijk zoveel geweldig! Dan kom ik bij mijn volgende puntje… Waar zet ik ze neer? En hoe? Met onwijs veel nieuwe ideetjes bleek wel dat de groene plant de stad verovert. Een plant is een echte eyecatcher, het mag echt centraal staan. In een grote ruimte zou ik combineren. Met verschillende planten, vormen en maten. Dit slaat voor mij ook op een echte urban jungle! Met mooie terracotta planten bakken voelt het meteen warm aan. Het doet mij dan altijd denken aan warme landen en brengt een beetje vakantie in eigen huis. Ook zag ik veel meer de lucht in gaan. Veel hangplanten, combinaties op plankjes en toch allemaal passend binnen een industrieel, iets wat Scandinavisch interieur. In een kleine ruimte? Kies één mooie grote plant en zet deze in een hoek waar nog niet zoveel andere dingen staan. Zo geeft het een rustige uitstraling!

Ben jij ook zo gek op planten in je interieur? Wat is jouw favoriete plek voor je plant? Zelf ben ik écht fan van planten in mijn woonkamer. Het kleedt alles zo aan en staat echt gezellig.. Fijn weekend allemaal!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

retro modern

Shop the room: Retro modern

Shop alle items Wil jij het jezelf lekker makkelijk maken en meteen shoppen voor een retro modern interieur? Bekijk dan direct de items uit deze

Top 5 Colourful Happening items

Een kleurrijke bedoeling in je interieur, gezellig! Lekker met de lente in onze bol! We zijn wel weer toe aan mooie lichte dagen en kleuren

Shop the room: Primavera

Natuurlijke materialen, lichte tinten en als contrasterend element een vleugje zwart. Wil jij jouw interieur ook stijlen aan de hand van deze elementen? Laat je

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna