✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Zo combineer je Bohemian met Chic

Wij zijn gek op het thema van deze maand: Bohemian Summer. Deze stijl is exotisch en doet je denken aan een zonnig vakantieoord, kortom: direct een glimlach op ons gezicht.

Gelukkig hebben wij genoeg opties in onze shop om jouw interieur te veranderen in een bohemian paleis. Terwijl het bij deze stijl draait om prints, verschillende soorten stoffen en veel aankleding, is chic juist wat neutraler en rustiger. Een perfecte combinatie, omdat de overvloed van de boho-stijl soms wat te veel van het goede kan zijn. Wij hebben een selectie gemaakt van de chic producten die te combineren zijn in jouw (bohemian) interieur.

Zwarte vazen

Deze vazen passen in iedere stijl door de eenvoud en de organische vormen. Als je hier bloemen in doet, worden de mooie kleuren versterkt!

Bijzet-/salontafels: Duarte

De Duarte tafels zijn tijdloos en chic. Ze zijn er in twee maten en verschillende kleurencombinaties. De set is gemaakt van metaal, met daarop een glazen blad. Bekijk alle verschillende opties om te zien welke bij jou in huis hoort. 

Tafel-/hanglamp: Søstrene

Door de combinatie van glas en metaal​ geeft deze hanglamp je interieur een functionele en moderne look. En wil je hem liever neerzetten? We hebben ook de tafellamp versie. 

Lampenkap: Velours

De vorm en zachte kleur van deze lampenkap zorgen ervoor dat dit rust uitstraalt. Bovendien voelt de lamp ook nog eens zacht aan door het velours materiaal. Er past ongetwijfeld minstens één in jouw woon- of slaapkamer, want deze kap is er verschillende kleuren en maten. Deze handgemaakte lampenkappen geven naast een gevoel van rust, ook een gevoel van luxe. 

Poef: Kiki

De Kiki is multifunctioneel: als extra zitplek of voetenbankje én het item is werkelijk een streling voor het oog. Door de rijke kleuren en het materiaal is dit een upgrade voor iedere kamer.  Kies de kleur die bij jou staat: donkergroen of karamel

Op zoek naar meer inspiratie voor het creëren van een bohemian sfeer? Bekijk dan onze Top 5 Bohemian Summer items en de Shop the room: Bohemian Summer. En hou je van Shiny Chic? Dan hebben we nog wat tips van onze stylist!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Blue without the blues

Blauw is de kleur van de lucht en de oceaan, maar ook van ontspanning. Door blauw te verwerken in je interieur ontstaat er een rustgevende

Top 5 Bohemian Summer items

Let’s create that summer feeling! Een mix van bohemian chic en bohemian vintage items zijn de perfecte combinatie voor een authentiek interieur. Wij hebben alvast

Shop the room: Fresh Up Green

Een groen interieur wil natuurlijk niet zeggen dat je de ruimte helemaal groen moet gaan verven. Wat je vooral wel mag doen is een heleboel

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna