✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

De donkere dagen voor kerstmis

Ondanks Covid-19 is het jaar voorbij gevlogen. Of wel misschien daardoor. Telkens een nieuwe realiteit. Je leeft van moment tot moment en voor je het weet schrijf je je laatste blog van 2020.

Mijn verhuizing is achter de rug. Wat kan een mens veel spullen hebben zeg. Er is nog zeker een to do lijstje over maar de grote lijnen staan. We hadden een kleine uitdaging aangaande het laatste stucwerk maar ook dat is komt nu goed. De eerste week hebben we in een slecht geïsoleerde garage geslapen maar goed het geeft weer stof tot een blog 😉

Vuilniszakken voor de ramen, kacheltjes naar binnen rollen en extra dekens op bed. Gezellig is wel. De keuken is praktisch en strak ingericht en de eerste lekkere gerechten zijn gemaakt. Ook de kerstboom staat. Wat heerlijk om na weken bouwen en sjouwen te freubelen met de hangertjes in de kerstboom. Kerstmuziekje aan en genieten. Ik ben momenteel zo blij om gewoon rustig thuis te zijn, op te laden en van het gezin te genieten. Even geen dozen in of uitpakken.

Thuis spa

Waar ik nog wel mee bezig ben is het project slaap en badkamer beneden. De badkamer begint een heuse thuis spa te worden. Iets waar ik altijd al van droomde. Afgelopen week is het op maat gemaakte badmeubel geleverd. Volledig uit eiken bestaand. De basis van de badkamer is wit met grijs. Het eikenhout in een oester kleur maakt het zo fijn warm. De doucheruimte is betegeld met grijze mozaïek en de waskommen zijn van riviersteen. In de thuis spa mag natuurlijk geen bad ontbreken. Een organische vorm vrijstaand in de ruimte. De kranen moeten er nog op (bronzen kranen van HotBath) maar ik ben al begonnen met een beetje afstylen, dat kan ik dan weer niet laten.

Ik kan kamers inrichten terwijl ze de vloer nog aan het leggen zijn, kasten indelen terwijl de deuren er nog op moeten. Ik heb het plaatje altijd zo goed in mijn hoofd dat ik gelijk wil doorpakken. Mijn vriend is er inmiddels aan gewend.

Van een paar onwijs goede freelance stylisten waar ik veel mee samenwerk heb ik een prachtig relatiegeschenk gekregen. Edelstenen welke samen de gouden driehoek vormen. Een amethist een bergkristal en een rozenkwarts. Samen brengen ze alle aanwezige energie in balans. Je voelt je hierdoor rustiger in je hoofd, lichaam en in je hart. Deze liggen dus als een driehoek in mijn thuis spa.

Daarnaast heb ik het heerlijk afgestyld met lekkere relax producten van Rituals. Dat is altijd lekker en altijd goed. Natuurlijk is mijn badkamer gewoon een badkamer en geen echte spa maar weet je door zo te noemen voelt het al relaxter aan. Dit is zeker mijn favoriete plekje in huis.

Slaapkamer

De kleuren van de slaapkamer zijn bepaald, het stucwerk is bijna droog en de kasten zijn geleverd. Tussen kerst en nieuw wordt dit project afgemaakt. Heerlijk op mijn gemak in rust en warmte.

En ja ook een tv in de slaapkamer. Het is voor vele een discussie, ja het staat minder mooi maar hoe lekker is het om op een druilerige dag wakker te worden en even een serietje te kijken in je warme bedje? Zeker mijn guilty pleasure.

In de slaapkamer komt dezelfde houten vloer als in de woonkamer wat zorgt voor rust en eenheid. De kleuren op de muur; loom, marsepein en piment van histor. Tinten in oud roze. Het wordt geen suikerspin paleis hoor, maar wel vriendelijk en licht.

Het einde in zicht

Het jaar komt ten einde, de grote verbouwing komt tot een einde en ook aan mijn blogs komt een einde. Tijd om plaats te maken voor de volgende gast schrijver. Ik kijk vol verbazing terug op een gek 2020, kijk vol trots terug op de verbouwing en vol enthousiasme op de blogs. Stiekem vind ik schrijven echt heel leuk. 2021 wordt hopelijk voor iedereen een beter jaar. Maar laten we proberen de aandacht die we onszelf en onze naasten dit jaar meer hebben gegeven, ook in 2021 te geven.

Heb lief en geniet.

Bedankt.

Liefs Marielle

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Modern Wood

Verschillende tinten hout maken je huis gezellig en staan onwijs leuk in combinatie met lichte kleuren. In onze top 5 van het thema Modern Wood

thema modern wood

Shop the room: Modern Wood

Verschillende soorten hout, zachte materialen, bruintinten en lichte kleuren staan centraal in deze Shop the room van het thema Modern Wood. Hout is op veel

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna