✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

De zoektocht naar dé perfecte hanglamp voor boven de eettafel

Inspiratie: dé juiste hanglamp boven jouw eetmoment!

De perfecte hanglamp uitzoeken die ook nog eens goed bij jou én je ruimte past, is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Laat staan om de juiste lamp te vinden in een grote zee van aanbieders. Het kan dus voorkomen dat je door de bomen het bos even niet meer ziet. Wij bieden je graag handvatten voor het kiezen van de juiste hanglamp!

Bij het kiezen van de perfecte hanglamp, spelen meerdere factoren een rol. Een voorbeeld is onder andere: SMAAK. Een hanglamp kies je uit op basis van je smaak. Daarover valt immers niet te twisten! Daarnaast is het belangrijk om de ruimte te observeren en goed in je op te nemen welke stijl of sfeer in deze ruimte de boventoon voert. Dit betekent natuurlijk niet direct dat jouw smaak uitgaat naar een lamp die per se deze stijl vertegenwoordigt. Misschien valt jouw oog juist op een lamp die nét even anders is dan deze stijl. Goed nieuws! Met een beetje creativiteit kun je verschillende stijlen erg goed met elkaar combineren! Sterker nog: matchende stijlen zorgen juist voor een extra nuance in je interieur. Kortom, het project: ‘hanglamp boven eettafel’ is gewoon hartstikke leuk!

Welke hanglamp kies je boven de plek waar je veel momenten doorbrengt?

Heb je thuis een ronde of een rechthoekige tafel? Of is jouw tafel niet in een hokje te plaatsen en heeft deze alles behalve rechte vormen, is geen poot dezelfde lengte en is deze zo asymmetrisch dat het gewoon leuk is? Als je het ons vraagt, is er voor ieder soort tafel en ruimte een mooie hanglamp te vinden!

Voor sommige lampen maakt de vorm van de tafel niet uit! Toch zijn er lampen die passen bij alle soorten tafels, maar die bij ronde vormen het beste tot hun recht komen. De vormen lopen zo vloeiend in elkaar over en zorgen voor herhaling, waardoor het goed bij elkaar past. Een populaire hanglamp voor boven de eettafel is de landelijke hanglamp Luna. Het leuke aan landelijke lampen is dat deze een deels open uiterlijk hebben, die plaats maakt voor sfeervol licht door de opengewerkte delen. Deze hanglamp bestaat uit metalen delen en prachtige baleinen met houten kralen die door elk kiertje voor een sfeervolle beleving zorgen. En dat allemaal boven jouw (ronde) tafel!

Glazen hanglamp boven eettafel

Een glazen hanglamp is altijd een goede keuze! Voor verschillende soorten eettafels is een glazen hanglamp een passende oplossing. Of meerdere glazen hanglampen! Kies je voor meerdere lampen wees dan creatief en hang verschillende groottes lampen op in verschillende hoogtes boven de eettafel. Misschien heb je stiekem al verder gekeken, maar de glazen hanglamp die hierboven op de foto is te zien, is geheel handgeblazen. Het leuke hieraan is dat niet één lamp geheel hetzelfde is! Daarnaast zie je door het glas heen de omgeving, waardoor de lamp helemaal opgaat in de ruimte!

Wil je graag meer tips of advies? Wij helpen je graag verder. Een mail sturen mag naar [email protected]. Ook zijn wij op werkdagen te bereiken via onze live chat op onze website. Uiteraard kun je ook lekker zelf speuren op onze website naar de perfecte hanglamp.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Styling tips zomer interieur

Styling tips

Ga direct aan de slag met deze handige styling tips van onze stylist! Omdat deze foto zo ontzettend populair is, hebben we onze stylist Melanie

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna