✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Deze 10 klokken wil je in huis halen

Een klok in huis is praktisch, maar deze kan ook heel mooi zijn. Het fleurt een lege muur op en kan een ware blikkenvanger zijn. Er zijn wandklokken, tafelklokken en wekkers in onze webshop te vinden. Laat je inspireren door de collecties van Karlsson: hét favoriete klokkenmerk. Onze tip om jouw klokkencollectie thuis enerverend te houden: wissel de verschillende stijlen klokken uit de ruimtes eens met elkaar af.  Dit geeft jouw ruimtes direct een andere look, zonder dat je extra gaten in de muur hoeft te boren. Bekijk hieronder onze 10 favorieten van dit moment. 

1. Little Big Time

Dit is minimalisme op haar best. Soms heeft een muur niet meer nodig. Ook verkrijgbaar in een maatje kleiner en in meerdere kleuren. 


little big time gold


2. Flower

Soms kan het toevoegen van een sierlijke klok juist zijn wat een muur nodig heeft. De Flower klok is absoluut geen muurbloempje. Ook verkrijgbaar in het zwart.

3. Wekker Lofty

Tijd voor wat kleur! De Lofty wekker is er in maar liefst 7 kleuren. De telefoon mag dus weg uit de slaapkamer. De Lofty is er ook als wandklok.


karlsson lofty wekker


karlsson cuckoo

4. Modern Cuckoo

Een ouderwetse koekoeksklok met een moderne twist. Dit ontwerp straalt humor uit en past door de verschillende varianten in iedere stijl. 

5. Sunburst

Dit is een echte eyecatcher en vrolijkt letterlijk iedere muur op. Deze past perfect bij iemand die wat van gedurfd houdt. Niet zo’n fan van goud (het kan)? Dan is de Sunburst in het zilver of zwart wellicht meer geschikt voor jou. En 2 klokken naast elkaar? Dat vinden wij met deze klok prima kunnen. Hang de grote variant er gewoon naast.


karlsson sunburst


light & living seponi klok

6. Seponi

Deze moderne wandklok met witte wijzerplaat geeft jouw ruimte een chique touch. Deze klok van Light & Living is er ook in een maat groter, en nu te verkrijgen met een korting.  

7. Flip

”Wanneer gaat ‘ie weer flippen?”, is wat je denkt terwijl je naar deze beauty loert. Ook te verkrijgen in meerdere kleuren. En kies er voor of je deze aan de muur hangt of neerzet. Mocht roze niet jouw kleur zijn, dan past vast een van de andere kleuren bij jou. 


flip klok karlsson


karlsson moon

8. To the moon

Een beetje surrealistisch met een vleugje absurdisme: dat straalt deze Moon wandklok uit. Dol op dit soort klokken? Bekijk dan ook de Earth klok en de Mars klok van Karlsson. 

9. Sensu

De Sensu klok van Karlsson straalt rust uit. Dat kan je soms wel gebruiken wanneer je de tijd in de gaten moet houden. De Sensu is er ook in de kleuren roze, goud en zwart. Shop deze variant of een maatje groter. 


karlsson sensu


karlsson mini flip

10. Klassieker

De Big flip en de Mini flip zijn echte klassiekers binnen het assortiment van Karlsson. Naast de tijd (handig) staan ook de dag, datum, maand en jaartal erop. De behuizing is er in verschillende kleuren. Breng wat retro in huis. 

Bekijk en shop alle klokken hieronder:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna