✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Hoe richt je een knusse zithoek in? Wij geven je de tips

Creëer je ideale zithoek

Wat is de ultieme plek in je huis om tot rust te komen na een lange werkdag? Juist, de zithoek in je huiskamer. Wil jij dit gedeelte nog knusser maken? In deze blog geven we je een aantal ideeën om jouw ideale zithoek te creëren.

  1. De bank

Comfort, comfort en comfort, dat is wat een knusse zithoek moet schreeuwen. Een mooie design bank is leuk, tot dat je er een houten kont van krijgt. Comfort gaat boven alles. Kies bijvoorbeeld voor een bank met een chaise longue, zodat je heerlijk languit kan liggen. Leg er wat kussens op met een plaid en het geheel zal gelijk een heel stuk knusser ogen.

https://nl.pinterest.com/pin/AdDnRiV0U3qFoc9QPnqAgGaXtgd4DV86yQWRz_9rcmKNs-w50GBzN1A/

  1. Kale hoeken

Een kale hoek kan een beetje kil overkomen. Heb je geen hoekbank die de ruimte opvult? Zet dan een mooie plant neer, een vloerlamp of een andere accessoire.

https://nl.pinterest.com/pin/90353536259678435/

  1. Kleur

Toen ik mijn studentenkamer ging inrichten dacht ik, ik koop al mijn meubelen in het wit, kleur komt wel in de accessoires. Man, was I wrong. Ik heb mij maanden ongelukkig gevoeld in dat kamertje omdat alles spierwit was, inclusief de muren en het plafond. Langzaam (het budget was er niet om het snel te doen) vulde ik mijn interieur aan met een kleurrijk kleedje, posters, kussens en ander textiel. Geleidelijk werd het een stuk gezelliger in mijn kamer.

Voorkom dat je dezelfde “fout” maakt als ik en denkt dat je er met wat accessoires alleen wel komt. Kleur kun je terug laten komen door een muur (gedeeltelijk) te verven of in de grotere accessoires, de meubelen of het groen van planten. Kies voor een kleurpallet waar je door tot rust komt. Combineer bijvoorbeeld verschillende natuurtinten.

 

  1. Vloerkleed

Een vloerkleed kan niet alleen zorgen voor een beetje kleur in de zithoek, maar zorgt ook zeker voor gezelligheid. Een vloerkleed geeft je zithoek een warme uitstraling, voelt zacht aan de voeten en zorgt ervoor dat de zithoek duidelijk is te onderscheiden van de rest van je woonkamer. Zet de voorpoten van de bank en de stoelen op het tapijt om van de zithoek een geheel te maken.

https://nl.pinterest.com/pin/543739355006226597/

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Blue without the blues

Blauw is de kleur van de lucht en de oceaan, maar ook van ontspanning. Door blauw te verwerken in je interieur ontstaat er een rustgevende

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna