✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Botanical: Groen in de mix

Na een tijdje wat minder actief te zijn geweest met het schrijven van Blogs kwam Dutch Home Label met de vraag bij mij of ik dit niet voor ze wilde doen. In tijden als deze waarin je wordt teruggeworpen op je thuisbasis, vele van ons vanuit huis werken of juist onder enorme druk staan, komt er toch een ander soort creativiteit boven drijven.

We zijn lekker in huis bezig. Laten we daar dan maar het mooiste van maken.

Ik zal me even voorstellen, Marielle Rooijakkers Head of Creative by Light & living en gast schrijver voor deze blog. Het is een ongekende situatie, Nederland en de rest van de wereld staan in de wachtkamer, wachten tot de Corona storm voorbij is. Maar het is ook prachtig weer en wanneer ik nu naar buiten kijk zie ik dat de natuur het voorjaar viert. Nederland zit niet in een lockdown wat ervoor zorgt dat we onze thuisbasis toch gezellig en mooi kunnen maken en houden. We gaan massaal boodschappen doen maar ook naar de bouwmarkt, tuincentra of de stort. Oftewel we zijn lekker in huis bezig. Laten we daar dan maar het mooiste van maken.

In deze blog wil ik jullie dan ook wat positiviteit en inspiratie meegeven. Een beetje voorjaar naar binnen halen. Bij Light & Living bouwen we de collecties op door middel van het werken met themas de komende weken wil ik jullie daarin meenemen.

Botanical interieur combineer jij groen, gave prints en natuurlijke materialen als hout
In een botanisch interieur combineer jij groene planten, kleurige prints en natuurlijke materialen als hout

Botanical staat voor allerlei kleuren groen, voor planten, vrolijke groen/geel kleurige prints en dat in combinatie met natuurlijk materialen bij voorkeur hout. Perfect voor het voorjaar dus!

Kast NIPAS is daar een goed voorbeeld van. Deze kast is gemaakt van Mango hout. Wist je dat deze bomen pas gekapt worden nadat ze Mangos hebben gegeven? Na productie wordt het hout behandeld met een olie finish. De NIPAS kast heeft daarnaast prachtige deuren ingelegd met webbing. Deze kast komt helemaal tot zijn recht tegen een wand met een pittig printje. Ik heb gekozen voor behang van Graham and Brown, field and forest lijn. Plaats naast de kast een groepje planten in leuke potten en manden in verschillende hoogtes.

Wil je er een extra fijn plekje van maken dan is fauteuil BUTTERFLY ideaal. Deze fauteuil is gemaakt van groen leer. Wat goed past bij het natuurlijke sfeertje. Mixen mag dus gooi er maar een lekker zacht kussentje in. Plaats in en op de kast je favoriete accessoires. Vind je het leuk daar ook wat extra inspiratie voor te krijgen kijk dan even op mijn boodschappenlijstje wat ik alvast voor je heb gemaakt.

Elke 2 weken zal ik jullie middels deze blog leuke tips of weetjes met jullie delen. Vragen of leuke ideeën voor mij? [email protected]

Boodschappenlijstje

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

romantic floral

Shop the room: Romantic floral

Love for Romantic floral: een nostalgisch gevoel, zachte kleuren, een ontsnapping aan de werkelijkheid. Wij snappen wel waarom de romantische woonstijl zo populair  is. Bovendien

Shop the room: Primavera

Natuurlijke materialen, lichte tinten en als contrasterend element een vleugje zwart. Wil jij jouw interieur ook stijlen aan de hand van deze elementen? Laat je

Winter chique interieur - Dutch home label

Winter Chique wannahaves

De ultieme stylingmaand is aangebroken. Met kerst en oud en nieuw kan je helemaal los in je interieur! Speciaal voor iedereen die nog op zoek

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna