✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Een heerlijk buitenleven met de juiste tuindecoratie!

Tuindecoratie maakt van je tuin een gezellige woonomgeving!

Het is zomer en dit betekent dat we veel buiten zijn. De juiste tuindecoratie bij elkaar zoeken kost vaak de nodige tijd en inspanning. Naast dat het een dankbare klus is, ziet de één het als een ‘leuke’ bezigheid en is het voor de ander een tijdrovende onderneming. Of je nu een (grote) tuin, een balkon of een terras hebt, planten en decoratie zijn een prachtige aanvulling. Ze brengen daarnaast een hoop jeu en gezelligheid. Vind je het ook zo heerlijk op de zwoele én vooral lange zomeravonden heerlijk buiten te vertoeven? Wij geven je graag een paar tips hoe je deze momenten nóg aangenamer kunt maken!

Fleurige tuin

Haal de woonkamer naar buiten!

Voor een sfeervolle buitenboel volgen hier onze tips! Zo is het bijvoorbeeld erg gezellig om buiten plaids toe te passen. Op een warme dag een decoratieve aanvulling op een bank of stoel en ‘s avonds heerlijk om onder te kruipen. Heb je een etentje of borrel en is het buiten mooi weer? Dan is een wijnkoeler een goede oplossing! Gooi deze vol met ijs, steek de benodigde flessen hier tussen en je verzorgt puur gemak voor je gasten én natuurlijk voor jezelf! Ben je gek op sfeerlicht? Dan is kaarslicht een goede sfeermaker. Kies voor sfeervol kaarslicht voor buiten (en binnen) voor windlichten! De naam zegt het al: ‘windlicht’. Zo’n sfeermaker laat zich niet doven bij een opkomend windje.

Trek de gezelligheid van de woonkamer door naar je tuin. Maak van je tuin ‘the place to be’ met deze selectie producten:

  • Wijnkoeler Chique – Deze wijnkoeler is heeft een luxe uitstraling, een afwerking in ruw nikkel en komt buiten echt perfect van pas, welke dranken je ook wilt koelen.

Wijnkoeler ruw nikkel 6302057

  • Windlicht Gozo zwart – Een prachtig windlicht gemaakt van houten spijlen in een zwarte uitvoering die jou voorzien in prachtig, speels sfeerlicht!

Windlicht Gozo zwart

  • Bloempotten Freesia – Een goede aanvulling op buiten zijn deze zinken bloempotten. Je krijgt bij aankoop een set van drie! Deze potten zijn ontzettend leuk om met elkaar én met verschillende planten of bloemen te combineren. Leuk weetje: de bloempotten zijn omgedraaid ook te gebruiken als bijzettafels. Multifunctioneel inzetbaar dus.
    Zinken bloempot 5906774

Wil je graag meer informatie over tuindecoratie of heb je een andere vraag? Wij beantwoorden deze graag. Stuur ons een mailtje via [email protected] of bel ons eventjes op 0252-781 002.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna