Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Laat je inspireren

3 Interieur tips voor een Fresh Up Green look

Een groen interieur betekent natuurlijk niet dat je meteen al je wanden knalgroen moet gaan verven. Mag wel, maar is misschien een beetje over de top. Wil je weten hoe we onderstaande ruimte gestyled hebben? Lees dan de interieurtips van onze styliste Melanie!  

  1. Wil je kleur toevoegen aan de ruimte? Ga dan voor verschillende tinten in eenzelfde kleur. Of kies voor verschillende kleuren met eenzelfde ‘tint’. Ga voor oud roze en oud groen of ga voor pasteltinten. Bekijk dus goed of de kleuren bij elkaar passen, hiermee creëer je eenheid. Wil je een groen interieur? Kijk dan of je voor een licht groene of blauw- groene tint kan gaan. Je wil natuurlijk wel dat je planten er nog uitspringen!
  2. Heb je geen ruimte voor een grote plant? Zet dan een planten zuil of plantentafel neer met een gave (hang)plant. Hiermee werk je toch iets meer de hoogte in, waarmee je de suggestie van een grote plant wekt.
  3. Een inspirerende thuiswerkplek creëer je niet door alleen een bureau met een lamp neer te zetten. Je hebt ongetwijfeld een werkplek gecreëerd in een ruimte die je nog niet eerder als werkplek gebruikte.  Mocht het een beetje rommelig zijn, zorg er dan voor dat je dat eerst aan kant maakt. Wanneer je tegen een kast aankijkt waar allemaal mappen en papierwerk in staan, is dat niet heel erg motiverend. Probeer al dat papierwerk op een andere plek op te bergen dan waar je aan het werk bent. Zet een paar gave tafellampen in een kastje en vul de ruimte aan met planten. Hierdoor heb je een inspirerende werkomgeving waar je niet snel afgeleid wordt. Heb je toch iets nodig wat niet binnen handbereik is? Goed! Heb je meteen een reden om even je benen te strekken en weg van je scherm te zijn!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Zomers nagenieten in huis

Hoor je mijn zucht? Zo begin ik met schrijven. De zomer is namelijk bijna ten einde en dat betekent dat ook de donkere dagen weer

Botanical: Groen in de mix

Na een tijdje wat minder actief te zijn geweest met het schrijven van Blogs kwam Dutch Home Label met de vraag bij mij of ik