✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Interieurtips: Een ‘voorjaarshuis’ creëer je zo

Een voorjaarshuis, wie krijgt er nou geen zin in!? Ik begin altijd met een grote voorjaarschoonmaak. En dan echt schoon, dus alles van de kant en eventueel naar een andere kant. Wil je ook een kleurrijk voorjaarshuis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat onderstaande tips van onze stylist Melanie dan goed op je inwerken en ga aan de slag!

 

1. Het leuke aan een voorjaarshuis is natuurlijk een beetje kleur. Nou denk je misschien: kleur is niets voor mij, veel te druk! Een kleurrijk interieur kan je juist rustig houden door gebruik te maken van kleurschakeringen, of gebruik kleuren in ton-sur-ton. Het is dus best mogelijk om rust in je interieur te bewaren, mét kleur!

2. Ben je van de patronen? Zorg dan dat je deze patronen combineert. Als je in hetzelfde kleurbeeld blijft wordt het niet rommelig.

3. Een etagère kan je als sierobject gebruiken door deze met schelpen, bloemen of andere decoratie te vullen. Maar natuurlijk ook extra feestelijk om eten op te serveren natuurlijk!

 

4. Een leuke voorjaarstip: Zet bloembollen op water! Hierdoor kun je het groeiproces mooi volgen. Gebruik als vaas gewoon een paar longdrinkglazen en zet er een paar naast elkaar!

Wil je nog meer tips & tricks? Blijf onze blogs dan volgen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Café Noir items

Elke maand selecteren wij de meest populaire of nieuwe producten om jou het een stukje makkelijker te maken. Met deze toppers heb je binnen no

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna