✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

It’s beginning to look a lot like christmas!

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan!

Mijn favoriete dagen van het jaar zijn de kerstdagen. Tijd doorbrengen met familie en vrienden terwijl de lekkerste gerechten op tafel voorbij komen. Om extra lang te kunnen genieten van dit kerstgevoel, vind ik het heerlijk om thuis aan de slag te gaan met de mooiste kerstdecoratie.
Benieuwd hoe jij je interieur sfeervol kan inrichten met kerstdecoratie? Lees dan snel verder!

Sfeerbeeld kerstdecoratie

Waar te beginnen?

De winkels liggen vol met alles wat maar met kerst te maken heeft. De mooiste kerstballen, theelichthouders, windlichten, kerstkransen, sterren, je kan het zo gek niet bedenken, of het ligt er. Bedenk je dus vóór je op pad gaat in welke stijl je jouw interieur wilt inrichten qua kerstversiering. Het is namelijk heel verleidelijk om steeds iets aan te schaffen tijdens het winkelen, waardoor de versiering geen samenhangend geheel vormt.

Industriële kerst

Ben jij helemaal fan van de industriële stijl? Hoe leuk is het dan, om ook de kerstdecoratie in deze stijl houden! Bang, dat deze stijl kil overkomt? Nergens voor nodig!
Creëer warmte met diverse windlichten en kandelaars, maar mét een stoere touch. Zoals met de kandelaar Baya, waar wel 9 kaarsen in geplaatst kunnen worden, uitgevoerd in metaal met een finish van antiek lood.

Industriële kerst

Sfeervolle kerst met de landelijke stijl

Houten accessoires, een zacht kleed, rotan manden vol haardhout en ornamenten van glas om het geheel in balans te houden. Hopend op een witte kerst, kan ik mij nu al verheugen op de geur van de open haard en vooral de warmte die een haard afgeeft! Niet in het bezit van een open haard? Reden genoeg om een extra kaarsje aan te steken!

Landelijke kerstdecoratie

Klassiek

Nog altijd is de klassieke kerst een van de populairste kerststijlen van het moment. De klassieke kerst staat voor de kleuren rood & groen, chique versieringen en stiekem nét iets over de top.
Om er voor te zorgen, dat de kleuren rood en groen niet de overhand gaan nemen, kun je deze stijl  combineren met zilverkleurige accessoires. Ook leuk : combineer deze zilveren accessoires met bijvoorbeeld een hertengewei en creëer een prachtige kersttafel!

Klassieke kerstdecoratie

Liever persoonlijk advies?

Ook zo’n zin gekregen om aan de slag te gaan en de kerst in huis te halen? Maar liever persoonlijk advies? Wij beantwoorden je vragen graag en zijn iedere doordeweekse dag bereikbaar van 09.00 – 17.00! Bel ons gerust op 085 – 8000 425 of mail naar [email protected]

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room: Bohemian Summer

Het is weer tijd voor een ‘Shop the room’ (en zomervakantie). Bohemian Summer staat in het teken van verschillende stoffen zoals velvet, vrolijke kleuren en

shop the room touch of gold

Shop the room: Touch of Gold

Als het zonnetje buiten schijnt, dan mag dit binnen in huis wel benadrukt worden met wat gouden accenten. Creëer ieder uur van de dag jouw

Top 5 Modern Wood

Verschillende tinten hout maken je huis gezellig en staan onwijs leuk in combinatie met lichte kleuren. In onze top 5 van het thema Modern Wood

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna