✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Lisanne: Meer licht in mijn zithoek

We hebben de grote hittegolf achter de rug en de donkere avonden melden zich alweer heel voorzichtig. Het is buiten minder lang licht en er zijn op dit moment steeds meer kleine regenbuitjes.

Het is gelukkig nog geen herfst. Maar ik merk wel dat het steeds wat donkerder wordt in huis. Wij zijn vlak voor de zomer verhuisd en hebben veel buiten gezeten. Daarom valt het me nu pas op dat ik meer licht in huis nodig heb, vooral in mijn zithoek. Wanneer de tv aanstaat geeft die meer licht dan mijn vloerlamp. Herken je dat?

Ik houd van zwarte meubels en vind het leuk om hier en daar een accentkleur te gebruiken. Ik heb bijvoorbeeld zwarte jaloezieën en heb mijn kachels mat zwart gespoten. Dit maakt mijn woonkamer net even wat donkerder en dat valt nu écht op. Natuurlijk maak ik gebruik van wat accessoires die mijn woonkamer wat meer doen opleven, maar ik heb besloten om meer licht te creëren in mijn zithoek.

Een lamp mag door mijn redelijk eentonige interieur daarom juist opvallen. Hieronder heb ik een aantal van mijn favorieten geselecteerd die ik als optie zie om mijn zithoek beter te verlichten. Laat die donkere dagen maar komen, ik ben er (bijna) klaar voor.

Tafellamp Vidar
Dit formaat tafellampje is ideaal in bijvoorbeeld de vensterbank. Dit lampje is compact & inclusief een sfeervolle lichtbron! Niet alleen handig qua formaat, maar ook nog eens extra voordelig!

Hanglamp Linnea
Een hanglamp zie je veelal boven de eettafel. Ik denk dat een kleine hanglamp zoals hanglamp Linnea ook erg leuk is om boven de zithoek te hangen. Wanneer deze glazen lamp aanstaat brengt hij veel sfeer door de lichtpatronen die zich ontwikkelen op de muur. Je moet natuurlijk wel beschikken over een lichtpunt. Die heb ik gelukkig, dus hanglamp Linnea is een optie!

Vloerlamp Rakel
In tegenstelling tot een hanglamp, kan je een vloerlamp gemakkelijk verplaatsen. Wat ik zo leuk vind aan vloerlamp Rakel is dat hij een luxe uitstraling heeft door de gouden voet en de glazen kap. Het licht wordt iets verzacht door het rookglas.

Wandlamp venus
Ik heb nog niet zoveel aan de muur hangen. Een wandlamp boven de bank dient dan niet alleen als verlichting, maar ook nog eens als accessoire. Helemaal leuk om 2 verschillende maten schuin boven elkaar te hangen.

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke lampen om mijn zithoek wat beter te verlichten. Nu thuis nog even overleggen wat het gaat worden! 😉

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room: Café Noir

Tijd voor koffie aan je eigen knusse tafeltje of mini bar. Is dat niet fijn? Laat je inspireren door deze koffie-hoekjes en creëer ook zo’n

Top 5 Modern Wood

Verschillende tinten hout maken je huis gezellig en staan onwijs leuk in combinatie met lichte kleuren. In onze top 5 van het thema Modern Wood

Waar staat jouw vloerlamp?

Terwijl ik aan het nadenken ben over het feit dat vloerlampen een must zijn in elk interieur, denk ik aan mijn eigen huis. Waar staan

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1 werkdag in huis*

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna