✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Nieuw, dus even voorstellen: Eeuwige verbouwer Marlies!

Oké, misschien niet heel handig om je eerste blog zo te beginnen. Want ja, hoe kom je dan weer van zo’n naam af denk je dan. Nou, ik hoop deze zomer de verbouwing van ons huis af te ronden. Zo niet, nou dan verdien ik die titel misschien wel…Later meer over mijn verbouwing. Nu eerst iets over mezelf! En aangezien ik deze blog zelf schrijf, stel ik mezelf 5 vragen. Weten jullie meteen hoe ik in elkaar zit 😉.

Wie ben je en waar liggen je roots?

Ik ben Marlies, 33 jaar, geboren in Groningen en opgegroeid in Drenthe. Vervolgens via wat omwegen in Amsterdam beland waar ik mijn wederhelft William heb ontmoet. Dit bleek al snel een match made in heaven! Na een gave vakantie met een oude zelf opgeknapte camper, boekten we een wereldreis. We verkochten al onze spullen om 9 maanden te gaan reizen, aanrader voor iedereen die erover nadenkt! Bij terugkomst hebben we ons huis gekocht in Noordwijk. Een 200 jaar oud boerderijtje in Noordwijk-binnen, waar we dus al ruim 5 jaar aan het verbouwen zijn. 

Na een gave marketing job in de bloembollenbranche ben ik sinds begin juli werkzaam bij dutch home label als Online marketeer. Ik heb ontzettend veel zin in eigenlijk alles wat ik mag gaan doen! 

Wat vind je het allerleukste aan jouw huis?

Onze muur in de woonkamer! Dit is een oude stenen muur. Aangezien de wand aan de buitenkant geïsoleerd is, konden we hem intact laten. Dit geeft een hele unieke warme touch aan de ruimte! Wel moeten we de muur nog behandelen met iets, aangezien het nu een stofmagneet is (elke tip is welkom!) 

Ook ben ik heel erg trots op onze betonnen vloer. Mijn vader, had vroeger een bedrijf in betonvloeren, dus dat is er met de paplepel ingegoten. In dit geval bij ons in huis wel met een betonpomp natuurlijk. 

Hoe scoor jij het liefst je interieur items?

Tweedehands! En als ik het niet kan vinden of iets specifieks zoek, ga ik gave interieurshops af. Dutch home label is daar zeker onderdeel van! Ook volg ik veel interieur-influencers en als ik een gaaf product zie DM ik ze meestal. Ik vind het leuk om koopjes te scoren en ze eventueel op te knappen. Deze vintage 2e hands items combineer ik weer met nieuwe eyecatchers. Bijvoorbeeld een nieuwe moderne stellingkast met oude koffieblikken erop, love-it. Ik verwacht hier in de toekomst nog wel een blogje aan te wijden! Ik kan een hele middag zoet zijn met her-inrichten. Gelukkig William ook ;). 

Het thema van deze maand is ‘Very Modern’, spreekt je dit aan?

Ja heel erg zelfs! Al is ‘modern’ tegenwoordig niet meer een thema op zich. Jij en ik kunnen iets heel anders verstaan onder modern. Wat we bij dutch home label onder very modern verstaan? Strakke dunne lijnen, wit, zwart of ecru met metaal en warme materialen. Denk bijvoorbeeld aan acaciahout. Very modern straalt rust en sereniteit uit, iets waar ik wel naar verlang na 5 jaar verbouwen. Kijk vooral even op de nieuwe inspiratiepagina!

Waarom hou je niet van paars?

Ik heb geen idee, misschien omdat de kleur me niet zo staat? Of misschien omdat ik het associeer met iets oubolligs? Ik vind het in ieder geval een raar aanwezige kleur. Accessoires mogen van mij best paars zijn, maar OMG ik zou nooit van mijn leven een paarse stoel of gordijnen kopen. Ken je überhaupt iemand die dit zou doen of iemand die me ervan kan overtuigen dat paars wel kan? 

Elke 2 weken voorzie ik jullie van een nieuwe blog over inspirerende producten en huizen of gewoon de dagelijkse zaken (mijn verbouwing bijvoorbeeld 😉). Tussendoor inspireer ik jullie met kortere blogposts over specifieke onderwerpen. Dus, heb je vragen voor me, leuke ideeën om over te schrijven of zie kans voor een leuke samenwerking? Let me know. Ik ben benieuwd!   

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1 werkdag in huis*

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna