✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

De vier stoerste, industriële producten op een rij!

Met deze industriële producten zit je volgens Dutch Home Label goed!

Ben jij ook zo gek op pure, robuuste en stoere producten met een ‘rauw’ randje? Dan loop je vast ook warm voor industriële producten! De industriële stijl is een geliefde stijl die gemakkelijk is te combineren in diverse interieurs. De producten lijken vaak uit hun oorspronkelijke omgeving te zijn weggehaald en vallen extra op door hun ongepolijste uitstraling.

Speciaal voor jou hebben wij onze vier favoriete producten op een rijtje gezet, die de stoere stijl versterken. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

1. Vloerlamp Sayen

Dit prachtige lichtpunt gemaakt van onbewerkt metaal heeft een design gebaseerd op een oude ventilator. Deze vloerlamp geeft door haar vijf lichtbronnen een stoere beleving. Zelfs als de lamp uitstaat, blijft het een opvallend element in de ruimte.

Vloerlamp Sayen-

2. Vitrinekast Zepita 

Deze gave vitrinekast is uitgevoerd in stoer, ruw metaal. Een fijne plek om de mooiste spullen in én op te zetten en een ware blikvanger in iedere ruimte!

Metalen vitrinekast 6717616

3. Hanglamp Nixon

Als derde op onze lijst van favoriete industriële producten, staat hanglamp Nixon. Deze stoere, industriële hanglamp is gemaakt van metaal met een koperen afwerking en opvallende bouten. Geloof ons: je maakt hiermee werkelijk de blits!

Tafellamp Carandira + tafellamp Nixon

4. Wandklok Rad

Ben je op zoek naar een strakke klok met nét dat beetje extra uitstraling? Deze zwarte wandklok heeft het design van een rad, vandaar ook de naam! In een industrieel interieur valt Rad met zijn witte wijzerplaat direct op.

Wandklok zwart Rad

Wil je graag nog even zelf kijken naar onze industriële producten of bekijk je graag onze hele collectie? Dat mag natuurlijk ook! Voor advies over industriële producten mag je trouwens altijd contact met ons opnemen. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons eventjes op 0252-781 002.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

touch of gold top 5

Top 5 Touch of Gold

Gouden accessoires in combinatie met verschillende stoffen, materialen en kleuren maken je huis gezellig en geven je woonruimte een luxe sfeer. In onze top 5

Soft Pink of Punk?

Een van de leukste dingen van mijn werk is het creëren van nieuwe thema`s. Inspiratie is altijd en overal. Mijn kracht is het vertalen van

Stylingtips voor een knus thuis

Heb jij inmiddels ook de kriebels gekregen om van je huis een heerlijk knus thuis te maken? Onze stylist Melanie heeft voor jou de allerleukste

De donkere dagen voor kerstmis

Ondanks Covid-19 is het jaar voorbij gevlogen. Of wel misschien daardoor. Telkens een nieuwe realiteit. Je leeft van moment tot moment en voor je het

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna