✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Primavera, materialen uit de natuur

Het gebruik van natuurlijke materialen staat bij het thema Primavera centraal. Van rotan en bamboe tot allerlei soorten hout. Elk van deze materialen zorgt voor een warme en landelijke sfeer in je interieur, maar wat is nou het verschil?  Lees hieronder leuke weetjes over een aantal natuurlijke materialen die je tegenkomt in ons assortiment.

 

Rotan

Dit flexibele materiaal is goed bruikbaar voor meubels. Rotan is massief en is te vergelijken met een soort harde liaan wat in de tropische regenwouden groeit. Van rotan kan heel veel worden gemaakt denk hierbij aan hanglampen, manden, en nog veel meer! 

 

Bamboe

Bamboe is zelf een duurzaam materiaal wat snel groeit. Het is tegenwoordig ook nog eens helemaal hip om te gebruiken in je interieur, de volgende bamboe lampen creëren met een oogopslag een rustige sfeer in huis met deze natuurlijke kleurtinten. 

 

Hout

Een heleboel meubels zijn gemaakt van hout, maar wist je dat er wereldwijd meer dan 200 houtsoorten zijn?  Bij ons vind je veel producten gemaakt van onder andere acacia hout, of  mango hout bijvoorbeeld.  Weet jij van welk soort hout jouw meubels zijn gemaakt?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Knus thuis - Dutch home label

Shop the room: Knus thuis

Shop alle items We hebben voor jou alvast de leukste en meest knusse items verzameld. Zo kan jij snel aan de slag met je nieuwe

Tranquil thuis (werken)

De vorige keer heb ik wat geschreven over Tranquil, wat het is, welke kleuren etc. Ik zit hier nu thuis in de grote woonkeuken en

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna