✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Primeur op de VTwonen & Design beurs voor Dutch Home Label

Bekijk onze nieuwe collectie van 2 t/m 7 oktober in de RAI

Als eerste getuigen zijn van onze nieuwste collectie? Of gewoon altijd al een keer onze producten van dichtbij willen bekijken? Komende VTwonen & Design beurs zal Dutch Home Label voor het eerst op de beurs staan. Je kunt onze producten zien, voelen en uittesten. Wij hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit jou als klant eens in het echt te ontmoeten.

Wij zullen op de beurs twee geheel nieuwe stijlen presenteren: Luxury Living en Botanisch Bali. Denk bij Luxury Living aan warme kleuren, luxe materialen en velvet stoffen met gouden accenten. Loop een stukje verder in onze stand en je waant je plots in een Balinees strandtentje. Hier zullen vooral veel meubels van rotan, linnen, hout of bamboe te zien zijn. Deze natuurlijke materialen, zeker in combinatie met groene accenten, creëren de warme sfeer die de Balinese woonstijl zo kenmerkt. Het groen is vooral terug te zien in het textiel of, natuurlijk, in de planten. Ook ons eigen merk, Dutchsteel, zal een plekje krijgen in de stand. De Dutchsteel-collectie, begonnen als een lampenmerk, kenmerkt zich vooral door zijn industriële sfeer. In dit deel van de stand zal je dus vooral veel metaal en donkere kleuren te zien krijgen.

Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze Facebook goed in de gaten, want naar aanloop van de beurs zullen wij dit jaar 50 kaarten verloten.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

japandi olive interieur light & living dutch home label

IN DE STUDIO: Japandi Olive

In de studio is de populaire stijl Japandi te zien, maar wel met een twist: namelijk gecombineerd met de kleur olijfgroen. Het geeft de ruimte

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna