✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Retro CHIC musthaves

Retro CHIC musthaves

Om het je iets makkelijker te maken hebben we voor jou elke maand een top 5 met nieuwe of populaire producten samengesteld. 

Ben jij ook benieuwd naar de Retro CHIC musthaves van oktober? Lees dan snel verder.

Musthaves

Hanglamp Igram

Maak je retro moderne interieur af met hanglamp Igram van het Nederlands merk Light & Living. Een hanglamp met een retro karakter in een modern jasje. Met een houtlook buitenkant en een witte binnenkant een echte eyecatcher! 

Bekijk hier

 

Salontafel Duarte

Op zoek naar een leuke salontafel? De salontafel Duarte past perfect in een retro modern interieur, maar ook heel goed binnen andere stijlen. Deze tafel is van metaal met zwart mat glas. 
Een uniek item in jouw interieur!

Bekijk hier

 

Hanglamp Vidar

Wanneer je op zoek bent naar een lamp met meerdere lichtpunten is deze pendellamp Vidar helemaal jouw ding! Niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in jouw interieur. Hij is beschikbaar in houtlook, maar ook in andere kleuren en maten (minder of meer lichtbronnen). 

Bekijk hier

 

Tafellamp Svante

Deze typische retro tafellamp valt natuurlijk op door de houtprint die gebruikt is op de voet. Ook de binnenkant van de kap is afgewerkt met een houtlook, hierdoor onderscheidt deze lamp zich van vele anderen! Liever een andere kleur? Tafellamp Svante is ook verkrijgbaar in het zwart. 

Bekijk hier

 

Bijzettafel Moyuta

Retro modern met een vleugje luxe. Zo omschrijft de bijzettafel Moyuta zich het beste. Het gouden metalen onderstel, gecombineerd met het grijze marmeren blad maakt jouw interieur helemaal af. Verkrijgbaar in meerder kleuren en maten. 

Bekijk hier

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Modern Wood

Verschillende tinten hout maken je huis gezellig en staan onwijs leuk in combinatie met lichte kleuren. In onze top 5 van het thema Modern Wood

De donkere dagen voor kerstmis

Ondanks Covid-19 is het jaar voorbij gevlogen. Of wel misschien daardoor. Telkens een nieuwe realiteit. Je leeft van moment tot moment en voor je het

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna