Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Laat je inspireren

Riet versus rotan!

Ook aan jou is de riet-en-rotan-trend vast niet ontgaan. Maar wat is nou precies het verschil? Rotan groeit in tropische regenwouden en is een soort liaan. In tegenstelling tot riet, aangezien dit een waterplant is. Daarnaast heb je in hetzelfde straatje nog bamboe, een soort gras wat hol is aan de binnenkant. 

Riet wordt wordt veel gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld manden, terwijl rotan en bamboe steeds vaker als duurzaam alternatief worden gezien voor hout. Hier worden dus steeds meer meubels van gemaakt. 

 

Riet en rotan zijn dé perfecte items om een natuurlijk gevoel aan je interieur toe te voegen. De lampen gemaakt van dit materiaal geven ook nog eens een heel sfeervol licht. Kasten verwerkt met rotan zijn op dit moment helemaal hot en zijn net even anders dan een kast gemaakt van hout of metaal. Een echte eyecatcher in jouw interieur. 

Ben jij net als ons ook helemaal weg van de riet en rotan trend? Shop dan snel onze nieuwe items. Voor je het weet zijn ze weg! Meer inspiratie? Bekijk dan onze Pinterest borden of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf jij op de hoogte van al onze laatste blogs, producten en acties. 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

retro modern

Shop the room: Retro modern

Shop alle items Wil jij het jezelf lekker makkelijk maken en meteen shoppen voor een retro modern interieur? Bekijk dan direct de items uit deze

Tranquil thuis (werken)

De vorige keer heb ik wat geschreven over Tranquil, wat het is, welke kleuren etc. Ik zit hier nu thuis in de grote woonkeuken en