✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Zo haal jij de romantiek in huis voor de ultieme Valentijnsdag.

Hoe vier jij de meest romantische dag van jaar?

Aankomende woensdag is het weer zo ver : Valentijnsdag! Dé dag van de liefde. Heb jij geen zin om deze dag te vieren in een overvol restaurant of in een veel te drukke bioscoopzaal? Dan is deze blog precies wat jij zoekt! Wij vertellen je namelijk hoe je gemakkelijk en snel de romantiek in huis haalt.

Lantaarn Mirano Valentijnsdag

Lampjes uit, kaarsjes aan

Met een hand om draai maak jij het gemakkelijk sfeervol in huis door een aantal kaarsjes aan te steken.
Dim de verlichting volledig of doe deze zelfs uit. Essentiële verlichting als hanglampen zijn vaak te fel en het licht niet warm genoeg om een romantische sfeer te creëren.
Kaarsen kun je op talloze manieren presenteren, waardoor deze in iedere interieurstijl toepasbaar zijn. Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor een stoer windlicht! Neigt jouw voorkeur meer naar de landelijke of klassieke stijl? Dan val jij misschien eerder voor een zilverkleurige kandelaar!

Kandelaar valentijnsdag Lovik

Sfeerverlichting

Met Valentijnsdag wil je jouw valentijn natuurlijk wel diep in de ogen kunnen kijken! Het kan zijn, dat de het kaarslicht dan net niet genoeg licht geeft om dit te kunnen doen. Doe dan niet alsnog de felle verlichting boven de eettafel aan, maar kies voor de subtiele verlichting van een tafellamp.
Zoals de glazen tafellamp hieronder afgebeeld. Als je nog niet verliefd was, dan word je het spontaan!

Tafellamp Valentijnsdag

Liefde gaat door de maag

Men zegt weleens : De liefde van de man gaat door de maag. Als ik voor mijzelf mag spreken, de liefde van de vrouw ook. Op zo’n romantische avond als deze mag dan ook de nodige lekkernijen niet ontbreken! Kies voor een heerlijk kaasplankje, borrelhapjes of een stokbrood met lekkere smeersels. Hoe dien je deze op? Op een houten dienblad bijvoorbeeld, die je later ook nog eens als handige snijplank kunt gebruiken!

Handen boven de dekens

De kaarsjes & sfeerverlichting aan, hapjes erbij, drankje in de hand. De avond kan eigenlijk niet meer mislukken. Plof lekker samen op de bank en zoek een goede film uit, dit is misschien wel het moeilijkste van de voorbereiding ;). Ondanks, dat je het natuurlijk al warm genoeg krijgt van jouw valentijn, is het behoorlijk koud buiten. Goed excuus om dicht tegen elkaar aan te kruipen onder een extra dik plaid!

Plaid Valentijnsdag

Vragen??

Heb je naar aanleiding van deze valentijn special  vragen? Wij beantwoorden je vragen graag en zijn iedere doordeweekse dag bereikbaar van 09.00 – 17.00! Bel ons gerust op 085 – 8000 425 of mail naar [email protected]

Valentijnsaanbieding

Speciaal voor jou hebben wij een aantal valentijnsaanbiedingen voor een perfecte Valentijnsdag!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Mellow Yellow items

Om het je iets makkelijker te maken hebben we deze maand ook weer de top 5 voor jou samengesteld. Een combinatie van warme en koele kleurtinten

Top 5 Café Noir items

Elke maand selecteren wij de meest populaire of nieuwe producten om jou het een stukje makkelijker te maken. Met deze toppers heb je binnen no

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna