✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Rotan: de natuurlijke sfeermaker in je interieur!

Rotan verwerken in je interieur is een trend en dat houden we graag nog even zo!

Rotan is als trend al een tijdje merkbaar en wordt volop toegepast in de meest uiteenlopende interieurs. We go way back, want deze gevlochten materiaalsoort kennen we van origine vanuit de jaren zeventig.

Toen al een hype en nu terug van weggeweest, hebben wij deze rotan met open armen ontvangen. Dat is duidelijk merkbaar in de mate waarin rotan wordt toegepast.

Rotan kasten

Een breed inzetbare trend!

Rotan is een een grote trend en hier spelen designers graag op in met prachtige en uiteenlopende producten! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lampenstoelen of bijzettafels uitgevoerd in dit populaire materiaal. Lampen brengen de natuurlijke en gezellige sfeer goed extra goed over. Dit is vooral te danken aan het open uiterlijk van rotan lampen, dat ervoor zorgt dat het licht speels de ruimte in danst! De sfeervolle aanvulling en natuurlijke beleving maken een goede match!

Voor binnen of buiten?

Rotan is gewoon ontzettend leuk! En bij mooi weer dubbel zo leuk, want je fauteuil kun je bij mooi weer ook prima buiten gebruiken. Het is een aanvulling op je terras, tuin of balkon, omdat dit materiaal opgaat in de omgeving. Style een fauteuil af met een mooi sierkussen of een kleurrijke plaid en je creëert in één handomdraai een knus plekje!

Kleine aanvulling, groot gemak!

Wil je graag rotan in je interieur verwerken, maar wil je het graag klein houden? Dan hebben wij voor jou nog een leuke tip! Mand Teviot, zoals hieronder op de foto is te zien, is een fijne aanvulling voor je interieur. Naast good looking, is deze een fijne hulp om spullen te organiseren én zo berg je spullen zoals bijvoorbeeld plaids ook nog ontzettend decoratief op!

Wil je meer weten over rotan of ben je op zoek naar een product in deze materiaalsoort? Of wil je een hele andere vraag stellen? Dat kan via [email protected] of via 0252-781 002

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shiny Chic Wannahaves

Een Shiny Chic interieur, dat wil iedereen wel in huis! Met kleuren als bruin, wit, goud, ecru,  zand en donkergrijs creëer je een chique geheel.

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna