✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Shop the room: Romantic floral

Love for Romantic floral: een nostalgisch gevoel, zachte kleuren, een ontsnapping aan de werkelijkheid. Wij snappen wel waarom de romantische woonstijl zo populair  is. Bovendien is het hele huis in deze stijl in te richten, dus niet alleen voor in de slaapkamer! Of je nu van nature een echte romanticus bent of niet, het is niet moeilijk om je woonstijl een romantische uitstraling te geven. 

Creëer elke dag romantiek met de items uit de shop the room van deze maand. Geef jouw interieur eenvoudig een Romantic floral-gevoel met deze producten. Hanglamp Luna geeft jouw ruimte direct sfeer, ongeacht waar je deze ophangt. Een fluwelen stof ademt luxe, het heeft een elegante glans en voelt heerlijk zacht aan. In combinatie met een oudroze kleur is dat natuurlijk hartstikke romantisch. Met wie zie jij jezelf al zitten op deze chique bank?

Ten slotte maak je het thuis af door mooie bloemen toe te voegen. Doe het boeket in een vaas, zoals de Flora vaas. Combineer meerdere vazen en bloemen met elkaar, voor een sprookjesachtig en speels effect. Maak jouw ruimte romantisch met de items uit shop the room: Romantic floral.

shop the room romantic floral

Shop the room:

Kan je geen genoeg krijgen van het thema Romantic floral? En wil je onze favorieten zien uit het thema Romantic floral? Bekijk ze hier. En bekijk ook meteen onze top 5 voor nog meer inspiratie. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna