✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Studentenkamer inrichten, zo efficiënt én low-budget mogelijk!

Je studentenkamer inrichten wordt op deze manier nog leuker!

De zomervakantie is bijna afgelopen en het nieuwe schooljaar gaat voor velen van start. Misschien ga je voor het eerst op kamers of heb je een leuke andere plek om te wonen tijdens je studie. Heb je een nieuwe studentenkamer of woonruimte en wil je deze leuk inrichten? Of heb je een bestaande plek, maar wil je het één en ander finetunen? Om welke van de twee het gaat, dat maakt helemaal niet uit. Wij helpen je graag op weg met wat tips & tricks.

Foto slaapkamer bewerkt1

Kleine ruimte, efficiënte inrichting!

Een studentenkamer heeft nou eenmaal geen honderd vierkante meter woonoppervlak. De ruimte die je hebt, moet je dus efficiënt indelen. Aan te raden is om te werken met meubels en verlichting van kleiner formaat. Te grote meubels ogen in een kleine ruimte vaak kolossaal en het staat vaak snel volgebouwd. Tegenwoordig zijn er een hoop aanbieders van meubels en verlichting die rekening houden met kleinere woonoppervlakken, zoals studentenkamers. Zij maken niet alleen meubels geschikt voor kleinere woonoppervlakken, maar ook met de prijs wordt rekening gehouden.

Low-budget je studentenkamer inrichten

Op jezelf wonen kost geld. Ben je iemand die van thuis graag een gezellige plek maakt en die houdt van mooie, duurzame spullen? Dan heb je wellicht zelfs gespaard voor dit moment. Of misschien hebben je ouders je wel een klein beetje gesponsord. Alle beetjes zijn mooi meegenomen. Een project maken van je studentenkamer inrichten, is een leuke bezigheid en daarbij hoeft alles natuurlijk ook niet in één keer af. Alle clichés de wereld uit, maar Rome is ook niet in één dag gebouwd. Wij hebben voor jou een paar producten die je studentenkamer inrichten zeker leuk(er) maken. En dat allemaal low-budget!

Kooilamp roest Britney – €34,95 – Verkrijgbaar in twee afmetingen.

Een leuke hanglamp kan niet missen! Deze kooilamp neemt weinig ruimte in beslag en is vanwege het open uiterlijk perfect voor kleine ruimtes. Deze lamp is uitgevoerd in een roestkleur en brengt veel sfeer met het gebruik van een kooldraadlamp.

Kooilamp roest

Bureaulamp Hobby zwart – €54,95 – Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Voor de lange studie-avonden is een goede bureaulamp iets dat je moet hebben! Wie heeft er nou geen lamp bij zijn of haar bureau? Goed licht is van groot belang. En waarom zou je niet gewoon kiezen voor een bureaulamp met een stoer design?

Zwart metalen bureaulamp 1811212

Bijzettafel Antigua hout – €79,95 – verkrijgbaar in twee kleuren!

Deze bijzettafel of salontafel heeft een prachtig houten blad en een wit metalen onderstel. Vanwege de ronde vorm, neemt deze minder ruimte in beslag in kleinere ruimtes. Je studentenkamer inrichten wordt gelijk een stuk makkelijker!

Ronde bijzettafel - 6715426

Wil je graag meer tips of advies over welke producten er goed in jouw ruimte passen? Of heb je nog een vraag aan ons omtrent je studentenkamer inrichten? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons op werkdagen bellen op 0252-781 002. Een mail sturen naar [email protected] kan ook. Ook zijn wij op werkdagen te bereiken via onze live chat op onze website.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room: Bohemian Summer

Het is weer tijd voor een ‘Shop the room’ (en zomervakantie). Bohemian Summer staat in het teken van verschillende stoffen zoals velvet, vrolijke kleuren en

Shop the room: Mellow Yellow

Een gezellig interieur waarin je toch je rust kan vinden? Klinkt ideaal! Het thema Mellow Yellow is heerlijk afgestemd op het lente en zomer seizoen

top 5 modern retro

Top 5 Modern Retro

De top 5 producten uit het thema Modern Retro wil je hebben! De twee stijlen – Modern en Retro – gecombineerd geeft een verrassend effect.

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna