Laat je inspireren

Styling tips

Ga direct aan de slag met deze handige styling tips van onze stylist!

Omdat deze foto zo ontzettend populair is, hebben we onze stylist Melanie gevraagd om een aantal styling tips met ons te delen. Zo kunnen jullie (en wij) thuis aan de slag om deze heerlijke sfeer te creëren! 

Lees de tips onder de foto! 

Styling tips

Styling tips:

  1.  Maak een compositie van verschillende soorten hangende items boven een dressoir. Hier zijn verschillende materialen gebruikt zoals rotan en metaalgoud. Dit zorgt voor een speels effect. De rust bewaar je door voor enkel ronde vormen te kiezen, zoals deze spiegels en ornamenten.
  2.  Vul mooie schalen met decoratie materialen, maar denk vooral niet te moeilijk! Je hoeft niet altijd accessoires aan te schaffen om te decoreren. Deze bollen katoen in de mand onderin de kast zijn eigenlijk bedoelt om een trui van te maken, maar passen erg goed in dit kleurbeeld. Die trui komt later wel ;).
  3. Heb je leuke items van vakantie meegenomen en passen ze helemaal bij het kleurbeeld? Gebruik ze dan als decoratie! Zonde om in een kast te laten liggen. 
Heb je zelf tips en wil je ons inspireren? Stuur ons vooral een berichtje. Wij zijn benieuwd! Wil je meer inspiratie? Bekijk dan vooral onze Pinterest pagina! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Sfeervol tafelen

We zitten al enige tijd in de Corona maatregelen. Er zijn ons al wel enkele vooruitzichten geboden zo gaan vanaf 1 juni de terrassen en

Botanische sferen

Planten Terwijl ik deze blog schrijf schijnt de zon volop. In de ochtend is het nog wat fris maar in de middag voel je de