✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Styling tips

Ga direct aan de slag met deze handige styling tips van onze stylist!

Omdat deze foto zo ontzettend populair is, hebben we onze stylist Melanie gevraagd om een aantal styling tips met ons te delen. Zo kunnen jullie (en wij) thuis aan de slag om deze heerlijke sfeer te creëren! 

Lees de tips onder de foto! 

Styling tips

Styling tips:

  1.  Maak een compositie van verschillende soorten hangende items boven een dressoir. Hier zijn verschillende materialen gebruikt zoals rotan en metaalgoud. Dit zorgt voor een speels effect. De rust bewaar je door voor enkel ronde vormen te kiezen, zoals deze spiegels en ornamenten.
  2.  Vul mooie schalen met decoratie materialen, maar denk vooral niet te moeilijk! Je hoeft niet altijd accessoires aan te schaffen om te decoreren. Deze bollen katoen in de mand onderin de kast zijn eigenlijk bedoelt om een trui van te maken, maar passen erg goed in dit kleurbeeld. Die trui komt later wel ;).
  3. Heb je leuke items van vakantie meegenomen en passen ze helemaal bij het kleurbeeld? Gebruik ze dan als decoratie! Zonde om in een kast te laten liggen. 
Heb je zelf tips en wil je ons inspireren? Stuur ons vooral een berichtje. Wij zijn benieuwd! Wil je meer inspiratie? Bekijk dan vooral onze Pinterest pagina! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shiny Chic Wannahaves

Een Shiny Chic interieur, dat wil iedereen wel in huis! Met kleuren als bruin, wit, goud, ecru,  zand en donkergrijs creëer je een chique geheel.

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna