✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Na regen komt zonneschijn: drie tips voor het inrichten van je zomertuin

Maak je tuin nog aangenamer

Ben jij ook zo aan het genieten van het zomerse weer? Na een periode van veel regen en kou (lees: echt Nederlands weer), is dit een welkome afwisseling. In plaats van dat we onze dagen binnen doorbrengen, is het nu heerlijk om hele dagen buiten te zijn. Hoogste tijd om je tuin of balkon een kleine make-over te geven, om deze momenten nóg aangenamer te maken. Wij geven je graag een paar tips hoe je dit kunt aanpakken.

1. Haal de woonkamer naar buiten

Waar je binnen veel gebruikt maakt van accessoires en textiel, laat je dat buiten misschien eerder achterwegen. Maar juist het gebruik van dit soort decoratie, kan je tuin net dat beetje extra geven. Dus haal de plaids, kussens en etagères naar buiten en creëer je eigen gezellige plekje.

2. Rotan en andere natuurlijke materialen

De zomertrend van dit jaar is de Balinese woonstijl. En dat zien we ook terug in de tuin. Rotan, hout, bamboe en heel veel groen, dat is het stramien. Het voordeel is dat deze natuurlijke materialen een neutrale uitstraling hebben. Je kunt dus eindeloos combineren met andere materialen en kleuren.

3. Sfeerverlichting

Wil je ook nog ’s avonds lekker lang buiten zitten, dan heb je licht nodig. En wat is er nou gezelliger dan kaarslicht? Waait het? Kies dan voor een windlicht. Zo’n sfeermaker laat zich niet doven bij een opkomend windje.

We hopen dat deze tips je hebben geholpen bij het creëren van je eigen zomertuin. Heb je zelf nog tips? Wij zijn erg benieuwd!

Gerelateerde producten

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Top 5 Mellow Yellow items

Om het je iets makkelijker te maken hebben we deze maand ook weer de top 5 voor jou samengesteld. Een combinatie van warme en koele kleurtinten

Shop the room Botanical Jungle

Shop the room: Botanical Jungle

Verschillende tinten groen, een paar planten, zwart- en goudkleurige accenten, daarbovenop nog wat gezellige dieren (jouw eigen of de statige uit bovenstaand beeld) et voilà:

thema modern wood

Shop the room: Modern Wood

Verschillende soorten hout, zachte materialen, bruintinten en lichte kleuren staan centraal in deze Shop the room van het thema Modern Wood. Hout is op veel

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna