✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Tips voor sfeervolle inrichting van zomeravonden!

Zo creëer je een gezellige tuin

De temperaturen zijn weer stijgende en de zwoele zomeravonden liggen voor ons. Dit betekent dat we ‘s avonds weer lekker tijd in de tuin kunnen door brengen! Na een overheerlijke BBQ, waarbij de kolen nog licht nagloeien, wil je optimaal genieten van de rest van de avond. Onafhankelijk van de grootte van je tuin, balkon of terras, genieten kan altijd! Hoe je dit doet? Wij geven je een aantal tips, waardoor je met een paar accessoires binnen no-time een sfeervolle buiten inrichting creëert!

Ontspannen verlichting

Buiten is het nog heerlijk, maar langzaamaan begint het te schemeren. Het is mogelijk om buitenverlichting aan te zetten, maar je kunt ook kiezen om eens wat kaarsen aan te steken in sfeervolle windlichten. Windlichten zorgen direct voor een romantisch beeld in de tuin. Ideaal hiervoor is het windlicht Adeta, gemaakt van prachtig zwart metaal. Dit materiaal is niet meer uit het buiten interieur weg te denken! Dit windlicht staat prachtig op tafel en de metalen spijlen geven een mooi kaarslicht. Zo past het perfect in de warme tuinsferen. Ook leuk is windlicht Eliza, doordat deze gemaakt is van Rotan straalt hij een onwijs zomers gevoel uit. Dit windlicht is in meerdere kleuren verkrijgbaar, dus super leuk om te mixen en matchen.

Weer of nét geen weer!

Naast de warme avonden zijn er in Nederland ook zomerse avonden die snel afkoelen. Een mogelijkheid is om naar binnen te verplaatsen maar je kunt er ook voor kiezen om een heerlijke loungeplek te creëren met kussens en plaids. In de zomer mee naar buiten en zodra het winter wordt staan ze prachtig op de bank. Neem bijvoorbeeld onze Ribbed sierkussens, gemaakt van velvet waarmee je direct een knusse sfeer neerzet. De kussens zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en door het Velvet materiaal zacht en dus prettig om tegen aan te liggen. Laid-back op de bank, kun je ook nog eens onder een lekker, zacht dekentje kruipen, waardoor je tot de late uurtjes buiten kunt vertoeven. Dit kan bijvoorbeeld met de Cuddle deken, óók in meerdere kleuren verkrijgbaar. Een heerlijke aanvulling ter decoratie en in de winter kruip je hier onder op de bank!

Kleed de vloer aan

Op een balkon de zon zien ondergaan op een prachtige, warme zomeravond, hoe fijn klinkt dat? Daarom is het fijn als jouw balkon een gezellige ruimte is waar je de hele avond kan zitten. Je hebt al gezellige lichtjes neergezet en wat knusse kussentjes erbij gepakt, de inrichting buiten is bijna compleet, maar vergeet de vloer niet! De vloer is super gemakkelijk aan te kleden met wat leuke vloerkleedjes zoals outdoor tapijt Fairytale. Dit tapijt is geschikt voor buiten, dus geen zorgen als je het vloerkleed vergeet naar binnen te halen. Daarnaast is dit kleed verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je kan gaan voor een vrolijk kleurig tapijt of juist voor een simpel kleurtje. (Vloer)kleed het aan zoals jij het wilt!

Wil je graag meer tips of advies over hoe je het beste jouw tuin, balkon of terras kan inrichten? Bekijk dan zeker onze andere blogs over dit onderwerp of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Shop now:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Nieuw thema: Very Modern

Zoals jullie gelezen hebben wordt mijn blog afgewisseld met de blog van een wereld verbouwer. Marlies welkom en leuk elkaar zo af te wisselen. Kunnen

japandi olive interieur light & living dutch home label

IN DE STUDIO: Japandi Olive

In de studio is de populaire stijl Japandi te zien, maar wel met een twist: namelijk gecombineerd met de kleur olijfgroen. Het geeft de ruimte

Zomers nagenieten in huis

Hoor je mijn zucht? Zo begin ik met schrijven. De zomer is namelijk bijna ten einde en dat betekent dat ook de donkere dagen weer

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna