Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Laat je inspireren

Tips voor een Winters Chique interieur

Eigenlijk kun je van december wel zeggen dat dit de ultieme styling maand is. Je mag je huis lekker winter knus aankleden. Sinterklaas komt om de hoek kijken en vervolgens kun je met kerst en oud en nieuw ook helemaal los met het stylen van je huis. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan onderstaande tips van onze stylist Jorinde!

Gebruik ronde vormen en warme kleuren

Gebruik ronde vormen en warme kleuren, zoals hier in bijvoorbeeld de lampen, zo kun op een subtiele manier al een kerstsfeer creëren. (De lampen hebben iets weg van een kerstbal, zo kun je zonder de traditionele versiering, een ruimte toch al heel ‘kerstig’ doen aanvoelen).

Voeg een feestelijk effect toe

Een mooie champagnekoeler kan zorgen voor een feestelijk effect en hoeft niet alleen uit de kast gehaald te worden met een feestje. Je kunt hem ook opvullen met bijvoorbeeld dennenappels, kerstakken of andere decoratie materialen.

Kerst = Fluweel

Fluweel en kerst zijn een perfect paar samen. Fluweel zorgt meteen voor een chique en feestelijke uitstraling. Je kunt fluweel laten terugkomen in een mooie zitstoel of kussens. 

Kerstboommand

Een mand voor onder de kerstboom zorgt voor een luchtige en moderne uitstraling. Helemaal leuk is als je de kerstversiering aanpast aan de mand, bijvoorbeeld door rieten sterren en juten kerstballen.

Veel plezier met het stylen van je huis, we zijn benieuwd naar het resultaat! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Botanische sferen

Planten Terwijl ik deze blog schrijf schijnt de zon volop. In de ochtend is het nog wat fris maar in de middag voel je de

Shop the room: Fresh Up Green

Een groen interieur wil natuurlijk niet zeggen dat je de ruimte helemaal groen moet gaan verven. Wat je vooral wel mag doen is een heleboel