✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Top 5: Romantic floral

Een romantisch huis is er een die je omarmt. Kies rustgevende tinten in de basis, zoals beige, lila of licht roze. De zachte uitstraling geldt niet alleen voor kleuren, maar ook voor materialen. Kies voor zachte materialen, zoals gestoffeerde meubels, kussens en zachte plaids. De velvet trend past ook erg goed bij de romantische stijl. In onze top 5 van het thema Romantic floral laten we onze favoriete producten zien. Met deze producten kun jij je huis omtoveren tot een sfeervolle en romantische ruimte. Bekijk de themapagina van Romantic floral voor meer inspiratie.

top 5 romantic floral

Kunstobject Face Art is echte blikvanger op je dressoir, in de boekenkast of op je nachtkastje. Dit beeld geeft jouw interieur een kunstzinnig tintje geven. De hanglamp Luna geeft door de combinatie van hout en metaal je interieur een gezellige en landelijke look. Ideaal voor tafelen met familie of borrelen met vrienden. Met deze mooie hanglamp boven tafel creëer je de perfecte sfeer. De wandklok Flower is alles behalve onopvallend! Fleur je woonkamer of slaapkamer op met deze bijzondere blikvanger en kom nooit meer te laat! 

En dit thema vraagt om een mooi boeket! Vaas Attract staat te popelen om te pronken met prachtige bloemen op je aanrecht of tafel. Dankzij het smalle en moderne design past de vaas bijna overal in huis. De Attract is er in twee verschillende maten en vier verschillende kleuren. Graag wat luxe aan je interieur toevoegen? Shop dan de bijzettafel Moyuta, dit prachtige bijzettafeltje is handgemaakt en is van echt marmer gemaakt, dat maakt de tafel zo uniek! Zet hem in je woon- of slaapkamer en plaats jouw mooiste spulletjes erop. Met deze romantische producten maak je jouw huis nog gezelliger! Passen deze items helemaal in jouw stijl of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de themapagina van Romantic floral en maak jouw interieur helemaal af!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Valentijnsdag Cadeautips

Een bos rozen is leuk om te krijgen met Valentijnsdag, maar het jammere is dat deze vaak te snel verwelken. Geef de bos samen met

romantic floral

Shop the room: Romantic floral

Love for Romantic floral: een nostalgisch gevoel, zachte kleuren, een ontsnapping aan de werkelijkheid. Wij snappen wel waarom de romantische woonstijl zo populair  is. Bovendien

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna