✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Nieuw thema: Very Modern

Zoals jullie gelezen hebben wordt mijn blog afgewisseld met de blog van een wereld verbouwer. Marlies welkom en leuk elkaar zo af te wisselen. Kunnen jullie gelijk lezen hoe wij soms hetzelfde maar ook zeker anders tegen de thema`s aan kijken. Zoals Marlies al aangaf is modern voor iedereen anders. Bij Light & Living proberen we de stijlen wat meer te scheiden zodat het wat duidelijker is voor een grotere doelgroep. Vervolgens kan je zelf lekker cherry picken en er je eigen draai aangeven.

Wat is nu modern?

4 jaar geleden hadden we bij Light & Living slechts 1 modern thema. In die tijd was het industrieel juist helemaal hip. Vandaag de dag hebben we 5 moderne thema`s (van de 15). Modern is niet meer het modern van toen. Dan denk ik aan hoogglans witte keukens, minimalistisch ingericht, Jan des Bouvrie interieurs. Vandaag is modern volgens de Van Dale; tot de nieuwere tijd behorend/op de manier van onze tijd. Dat kunnen dus innovaties zijn, denk aan dimbare ledverlichting, multifunctionele meubelen, milieu vriendelijk, maar wat ook tot deze tijd behoort is rust en eenvoud. Terug naar je roots, een thuis gevoel. Dat kan natuurlijk in verschillende stijlen maar de combinatie van eenvoud en innovaties is voor mij Very Modern.

Kleuren

Is modern dan nog wel vooral wit? Het is het eerste waar je aan denkt bij een modern interieur maar wanneer je googled op bv moderne kunst zie je toch echt heel veel kleur. Dit past voor mij dan weer niet bij de rust en eenvoud die ik hiermee wil tonen. Volledig zwart wit wordt ook weer wat kil. Vorig seizoen heb ik zwart en wit gecombineerd met blauw, berry modern (als in Blueberry). Nu heb ik ervoor gekozen het blauw eruit te halen en wat bruin tinten toe te voegen. Dit maakt het wat aardser en dus wat warmer voor dit najaar. De kunst die ik hierbij zie zijn meer de eenvoudige penstreken/schetsen die je nu ook veel ziet of “oude” zwart wit beelden. Mijn tip hang ze lekker losjes op, geen hele collages naast elkaar op een foto wand. Maar hang er een paar op zet er een paar op de grond erbij en wissel ze lekker af.

Ben je helemaal creatief? Maak dan eens een vergelijkbare foto van jezelf. Deze staat zeker nog op mijn lijstje voor de komende maanden. Een foto waarbij jezelf niet heel herkenbaar in beeld bent maar toch persoonlijker is dan een standaard poster.

Nieuwe huis

Net als Marlies lijk ik ook een eeuwige klusser, er is altijd iets te doen. Na een volledige renovatie van mijn huidige huis (gedaan in 4 maanden tijd) heb ik deze weer verkocht om een grotere boerderij te kopen. Deze gaan we natuurlijk ook helemaal aanpakken. Het huis sprak ons niet zozeer aan, wel de locatie, gelegen aan de rand van het dorp met een grote lap grond. De ruimte en vrijheid die we daar voelen is geweldig. Het huis is een lekkere uitdaging voor ons, dat krijgen wij wel gezellig. De basis wordt ook modern afgestyld met bruine accessoires en zeker een touch of gold omdat ik mixen heerlijk vind. Ik zal jullie hier in de komende blogs meer over vertellen. Klein tipje van de sluier, mijn keuken eiland is volledig gemaakt uit grijs wit keramiek en de kastenwand uit donkerbruin eiken. Mijn favoriete meubelstuk wat zeker mee gaat is het 100 jaar oude boerenkastje van mijn oma. Wit gemaakt zodat het past bij het geheel maar wel lekker eigenwijs gemixt.

Tot over een maandje, geniet in de tussentijd van de blogs van Marlies!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

retro modern

Shop the room: Retro modern

Shop alle items Wil jij het jezelf lekker makkelijk maken en meteen shoppen voor een retro modern interieur? Bekijk dan direct de items uit deze

Tranquil thuis (werken)

De vorige keer heb ik wat geschreven over Tranquil, wat het is, welke kleuren etc. Ik zit hier nu thuis in de grote woonkeuken en

Shop the room: Café Noir

Tijd voor koffie aan je eigen knusse tafeltje of mini bar. Is dat niet fijn? Laat je inspireren door deze koffie-hoekjes en creëer ook zo’n

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna