Your Cart

✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Top 5: vtwonen & designbeurs 2018

Een groot succes…

Van 2 tot en met 7 oktober waren wij aanwezig met onze stand op de VT Wonen en Design beurs te Amsterdam en wat was het een daverend succes! In deze blog vertellen we jullie een sneakpeak van de beurs, namelijk onze top 5 verkochte producten… Nieuwsgierig? Lees snel verder.

1. Lederen bokszak

Boks er maar op los, want deze retro bokszak van écht (geiten)leer is geeft jouw interieur de stoere look die het verdient! Of dit nu in de woonkamer, de hal of op de slaapkamer is, hij past overal bij en het geeft jouw interieur nét dat unieke accent. Onze tip? Hang deze bokszak in de hoek van de kamer naast een fijne fauteuil. Leer in je interieur is tegenwoordig ook weer helemaal terug van weggeweest. Je vindt dan ook verschillende producten met dit materiaal in onze webshop, bekijk ze hier.

Een aantal van de lederen producten van de Dutchsteel collectie


2. Hanglamp Yoann met plantenbak

Hang de bloemetjes maar buiten! Of binnen? Met deze leuke hanglamp zet je jouw kamerplanten of bloemen van een kleiner formaat in de schijnwerpers. Het glazen potje onderaan de lamp voegt net even iets extra’s toe aan deze mooie hanglamp. Hiermee voeg je wat extra groen toe boven je eettafel, of bijvoorbeeld in die ene hoek waarvoor je nog een leuke opvulling zocht. Je vindt de Yoann hier.

Yoann
Hanglamp Yoann met hierbij leuke plantjes

3. Salontafel Talca

Bijzettafels, zoals de Talca, zijn een aanvulling in ieders interieur en hierbij is deze set ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vooral de kleurencombinatie ‘ruw lood + antiek lood’ was, en is, erg populair! Deze set van bijzettafels is uitgevoerd in metaal met een grijze kleur en een combinatie van twee kleuren op het blad. De tafel is een product van Light & Living. Dit Nederlandse merk zorgt met haar producten in vele kleuren en stijlen voor de juiste sfeer in elke woonruimte. Wordt jij vrolijker van een andere kleur? Kijk dan even op onze webshop. We bieden graag producten aan voor diverse woonstijlen en daarom kun je bij ons je slag slaan met combineren.

VT Wonen en Design beurs
De bijzettafel-set Talca is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties

4. Sofa Alston

Zoals we al eerder zeiden in deze blog, leer is enorm populair. Deze fauteuil ‘Alston’ zorgt ervoor dat je comfortabel zit, bijvoorbeeld in een knus leeshoekje of als aanvulling in je woon- of werkkamer.  De Alston straalt niet alleen kwaliteit en luxe uit, maar dat heeft die ook! De zitting is gemaakt van (geiten)leer met daarbij een onderstel van zwart metaal en is daarnaast verkrijgbaar in meerdere kleuren, namelijk: bruin, zwart en groen. Bekijk hier de fauteuils in alle kleuren.

Alston
De sofa Alston in de kleur groen

5. Tafellamp Yann

De industriële tafellamp Yann van Dutchsteel is een echte eyecatcher in je interieur en heeft daarnaast ook nog een grote broer, de Ylan. De Yann is gemaakt van zwart metaal en is in elke ruimte in huis te plaatsen en mede door de glazen stolp is deze tafellamp ideaal te combineren met een mooie kooldraadlamp.

VT Wonen en Design beurs
De Yann en Ylan naast elkaar

Herkenbaar? Of had jij misschien een andere favoriet tijdens de VT Wonen en Design beurs 2018? Laat het ons weten!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

touch of gold top 5

Top 5 Touch of Gold

Gouden accessoires in combinatie met verschillende stoffen, materialen en kleuren maken je huis gezellig en geven je woonruimte een luxe sfeer. In onze top 5

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna