✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Zo creëer jij een stijlvolle kinderkamer!

Hoe creëer je een stijlvol speelparadijs?

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de kans op regen wordt groter. Kinderen zullen vaker binnen blijven en eventuele verveling ligt op de loer.
Een uitgelezen kans om samen eens de kinderkamer aan te pakken! Creëer samen een nieuwe kamer, waarin je kind zich thuis voelt en lekker kan spelen & jij met een gerust hart de kamer instapt zonder overspoelt te worden door speelgoed en felle kleuren.
Want waarom zou je het hele huis smaakvol inrichten, maar de kinderkamer overslaan?

Kinderen blij, jij blij!

Het belangrijkste is, dat de kinderen zich op hun gemak voelen in hun kamer. Kies daarom voor een stijl, die dicht bij hen ligt. Kinderen blij, jij blij!

Stoer

Heb jij een echte stoere knul of meid in huis? Ga dan voor een stoere, industriële inrichting met weinig tierelantijntjes. De hanglampen van Dutchsteel passen hier goed bij. Lampen geïnspireerd door de oude fabriekslampen van vroeger, maar geproduceerd naar de veiligheidseisen van nu! Zoals de hanglamp Ryan. Extra leuk aan deze lamp, is dat hij in toffe kleuren als blauw en groen verkrijgbaar is!

Ryan kinderkamer blog

Jungle

Is jouw spruit de nieuwe Freek Vonk en compleet in de ban van alles wat met dieren en de natuur te maken heeft? Kies dan voor een jungle thema. Maar hoe?

Maak gebruik van natuurlijke materialen als rotan of mango hout. Zoals de hanglampen Malakka, een set bestaande uit 3 stuks. Zo zorg je gelijk voor voldoende licht in de kamer. Bijkomend voordeel, uit dezelfde serie is er ook een manden set verkrijgbaar. Handig om knuffels of speelgoed in op te bergen!

Uiteraard horen bij een jungle thema ook planten en dieren! Om er voor te zorgen, dat niet de hele kamer wordt overwoekert aan planten, ga dan voor een kussen of lampenkap met planten erop. Hang een gave dierenkop aan de muur & jouw kind kan gaan spelen in een ware jungle!

Mand rotan Malakka kinderkamer
Kussen en kap kinderkamer
Houten giraf 6926183 kinderkamer

 Romantisch

Worden er regelmatig toneelstukjes opgevoerd over Assepoester of Elza? Is het de grootste droom van jouw telg om een prinses zijn? Dan is een romantisch interieur perfect voor de kinderkamer!
Maak gebruik van pastelkleuren, sierlijke vormen en zachte materialen.

Omdat kinderen regelmatig van mening veranderen, is het verstandig om de basis vrij neutraal te houden en de kamer een romantische touch te geven aan de hand van velours kussens en een velvet plaid. Heerlijk zacht om er onder en op te liggen, extra leuk om er een tent van te maken! Maak de kamer af met deze roze hanglamp.

kinderkamer inez

Wil je graag meer tips voor een stijlvolle kinderkamer? Of ben je benieuwd naar wat wij hiervoor nog meer hebben? Wij helpen je graag verder met het vinden van dé perfecte producten hiervoor. Je kunt ons op werkdagen bellen op 085 – 8000 425. Een mail sturen naar [email protected] kan ook. Ook zijn wij op werkdagen te bereiken via onze live chat op onze website. Natuurlijk kun je ook altijd op de website kijken naar onze andere accessoires en verlichting voor deze stijl!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room Botanical Jungle

Shop the room: Botanical Jungle

Verschillende tinten groen, een paar planten, zwart- en goudkleurige accenten, daarbovenop nog wat gezellige dieren (jouw eigen of de statige uit bovenstaand beeld) et voilà:

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna