✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Zo haal je de Scandinavische stijl in huis!

De Scandinavische stijl in je interieur..

De zomerdagen zijn voorbij en het wordt steeds donkerder in het kikkerlandje. Hoe kunnen we dan toch zorgen voor een licht interieur waarmee deze donkere sferen nog even worden ontweken? Dit doen we met de Scandinavische stijl. Waarom? Scandinaviërs weten als geen ander hoe ze het licht in huis moeten halen.

Naar de basis

De basis van een Scandinavisch interieur is voornamelijk neutraal, aangevuld met meer opvallende accessoires. Vroeger stond deze stijl bekend door het gebruik van wit en houttinten. Nu gaat het bij de Scandinavische stijl meer om het minimalistische waarbij er opvallende accessoires worden gebruikt. Hier zien we wel nog steeds het stukje van vroeger: lichte kleuren en natuurlijke materialen zijn een must! We kunnen zeggen dat hiermee een luchtige en open sfeer gecreëerd wordt.

Scandinavische stijl

In een rustig en vaak strak interieur als de Scandinavische stijl, kunnen we veel doen om het op te laten leven! Passend hierbij zijn accessoires met voornamelijk grafische prints. Wat kunnen we gebruiken? Denk aan vazen, vloerkleden en manden.. maar, houdt het simpel, want dat is waar het om draait in deze stijl. Ben je niet zo van veel accessoires? Dan kun je denken aan een aantal grote planten. De mooie groene kleur zorgt ervoor dat je inrichting opleeft zonder al te veel extra’s toe te voegen.

Glas en kurk

We kijken nu naar hoe we het interieur licht kunnen houden. Maar hoe zit het dan met de verlichting zelf? Glas en kurk zijn materialen die hierin helemaal thuishoren. Nóg mooier? De combinatie van deze twee. We zien dit tot zijn recht komen bij de vloerlamp Danuta, welke er ook is in een hanglamp. Doordat het kapje volledig van kurk is gemaakt, valt het direct op in een rustige ruimte. Om terug te komen bij de Scandinavische stijl is het prachtig om dit samen te voegen met simpele grote vazen en bladeren van de Monstera plant!

Scandinavische stijl

Wil je graag meer tips voor een Scandinavisch interieur? Wij helpen je graag verder met het vinden van dé perfecte producten hiervoor. Je kunt ons op werkdagen bellen op 085 – 8000 425. Een mail sturen naar [email protected] kan ook. Ook zijn wij op werkdagen te bereiken via onze live chat op onze website. Natuurlijk kun je ook altijd op de website kijken naar onze andere accessoires en verlichting voor deze stijl!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Primavera, materialen uit de natuur

Het gebruik van natuurlijke materialen staat bij het thema Primavera centraal. Van rotan en bamboe tot allerlei soorten hout. Elk van deze materialen zorgt voor

Botanical: Groen in de mix

Na een tijdje wat minder actief te zijn geweest met het schrijven van Blogs kwam Dutch Home Label met de vraag bij mij of ik

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna