Shopping Cart

 Gratis verzending  vanaf €50  Binnen 2 werkdagen in huis*   Achteraf betalen

Laat je inspireren

Zomers nagenieten in huis

Hoor je mijn zucht? Zo begin ik met schrijven. De zomer is namelijk bijna ten einde en dat betekent dat ook de donkere dagen weer voor de deur staan. Ik moet altijd even weer wennen aan het idee dat de zomer weer voorbij is. Niet dat ik niet van de herfst en winter houd, integendeel, maar toch.

Op dit moment is de schilder in ons huis bezig met (één van de) laatste loodjes. Alle muren lekker vers wit en de kozijnen in de lak. Heerlijk idee dat ik straks echt lekker kan gaan afstijlen. Onze keuken is vrij strak en modern, dus het liefst wil ik dit een beetje breken met kleur en een aantal zomerse items toevoegen. En daar past toevallig dit nieuwe thema heel erg goed bij.

Voor de shoot van deze maand mocht ik namelijk de zomer nog lekker even vasthouden. In onze woonkamer hangt al een rotan lamp, dus in de keuken ga ik denk ik voor een gave Loua lamp. En nee, die zet ik niet op tafel, maar naast mijn gave Monstera plant op de betonnen vloer. Ook heb ik een heel gaaf wit metalen rekje op marktplaats gescoord waar ik een leuke plant, een paar boeken op ga zetten. Tafellamp Linnea zou hier heel goed op passen!
Luxe nazomeren in huis

Rotan kasten

Voor de shoot hebben we voor jou (oké, klein beetje voor mezelf ook misschien) gekeken welke producten het beste passen bij een luxe nazomer interieur. Zo hou je nog net even langer de zomer in huis. Benieuwd hoe je dit het beste aanpakt? Hier een aantal tips. Aanvullingen zijn natuurlijk welkom 😉

  1. Groen in huis! 
    Oh ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Planten zorgen voor rust in je interieur en brengen jouw meubels ‘bij elkaar’. Ook voor een zomers gevoel mogen planten niet ontbreken in jouw interieur. Ben je echt niet goed met planten? Haal dan op zijn minst een paar potjes met kruiden voor in de keuken.
  2. Rotan = zomer
    Eigenlijk is het heel makkelijk om zomerse tinten aan je interieur toe te voegen. Hang of zet een rotan lamp neer, cocktailtje erbij met een zomers muziekje en voilà;).
  3. Touch of gold en marmer
    Misschien niet meteen waar je aan denkt bij een zomers interieur, maar wel heel goed te combineren met bovenstaande tips. Misschien de cocktail omwisselen voor een glaasje bubbels.

Lekker luxe na-zomeren, dat wil toch iedereen?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Tranquil thuis (werken)

De vorige keer heb ik wat geschreven over Tranquil, wat het is, welke kleuren etc. Ik zit hier nu thuis in de grote woonkeuken en

Winter chique interieur - Dutch home label

Winter Chique wannahaves

De ultieme stylingmaand is aangebroken. Met kerst en oud en nieuw kan je helemaal los in je interieur! Speciaal voor iedereen die nog op zoek