✓  Gratis verzending  vanaf €50   ✓  Binnen 1 werkdag in huis*   ✓  Achteraf betalen

Laat je inspireren

Een zwart en wit interieur, combineren doe je zo!

Een zwart en wit interieur, maar hoe?

Sinds jaar en dag worden er in woonwereld al interieurs gevuld met de kleuren zwart en wit. Twee uiterste die misschien wat koel en strak kunnen overkomen. Máár niets is minder waar! Deze elementaire kleuren zijn ideaal als basis voor je interieur. Een zwart en wit interieur is fantastisch te combineren met elkaar, zowel op de muur en als in accessoires.

Speciaal voor jou hebben we een aantal tips en inspiratie klaarstaan!

Een likje verf doet wonderen!

De ideale verhouding? 30% zwart en 70% wit. De kleur zwart eist snel de aandacht op en oogt gauw té donker. Wil je toch een zwarte muur? Kies voor donker grijze verf. Het lijkt op zwart maar zorgt voor een verzachtend effect in het contrast met wit. Óf hierbij toch een kleur in een andere tint? Kies dan voor één kleur, die de rust behoudt zoals natuurtinten. Denk hierbij aan materialen als steen, leer en hout.  Buiten een lik verf, kun je dit natuurlijk ook doen met accessoires!

Een tip van Mayke! bij witte muren wil je vaak een wat meer opvallende accentkleur. Denk aan planten. Meestal groen, hiermee breng je op een subtiele manier toch een beetje kleur aan in je zwart en witte interieur!

What fits within?

Buiten verf op de muur is een veel belangrijker effect in een zwart en wit interieur: meubels en accessoires. Hiermee creëer je pas echt de sfeer in deze stijl en wordt je interieur gezellig en knus. Kies voor een basis met een natuurlijke look met bijvoorbeeld een houten vloer. Met de hanglamp Luca (in het zwart en wit), Lovik kandelaar en een paar mooie manden voor je plaids en kussens ben je er helemaal klaar voor. Je merkt wel dat je deze tinten zo laat terugkomen in je interieur, zonder dat het te snel een overhand krijgt. Heb je zwarte en witte muren? Draai het verhaal om en kies voor natuurlijke accessoires, zoals met de bijzettafel Farso en ontspan daarbij in deze lederen fauteuil Moriarty!

Met een hoofd vol inspiratie en ideeën, kan het weekend beginnen!

zwart en wit interieur

Wil je graag meer tips voor een zwart en wit interieur? Of ben je benieuwd naar wat wij hiervoor nog meer hebben? Wij helpen je graag verder met het vinden van dé perfecte producten hiervoor. Je kunt ons op werkdagen bellen op 085 – 8000 425. Een mail sturen naar [email protected] kan ook. Ook zijn wij op werkdagen te bereiken via onze live chat op onze website. Natuurlijk kun je ook altijd op de website kijken naar onze andere accessoires en verlichting voor deze stijl!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Most Popular

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte van de laatste actie en de nieuwste producten.

Lekker verder lezen

Shop the room: Shiny Chic

Voor een Shiny Chic interieur maak je met name gebruik van rijke  en luxe materialen. En ook een kleurtje of behangetje op de muur mag niet

Gratis verzending

Op bestellingen boven €50

Niet goed, geld terug

14 dagen bedenktijd

Snelle verzending

Binnen 1-2 werkdagen in huis

Veilig en achteraf betalen

Betaal na ontvangst met Klarna