Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Waarom een glazen hanglamp

Een glazen hanglamp is ideaal voor boven de eettafel. Helemaal wanneer jouw lamp beschikt over een dimsysteem! Heb je geen ingebouwd dimsysteem? Maak dan gebruik van een smart home system en dim erop los!

Bij dutch home label vind je een ruim assortiment glazen hanglampen, voor elke stijl en interieur. Of je nou een Scandinavisch, modern of juist een klassiek interieur hebt. Glas is toepasbaar in elk interieur, let er wel op dat de lamp goed past bij de rest van het interieur.

Verschillende soorten glazen hanglampen

Er zijn verschillende soorten glazen hanglampen voor boven de eettafel. Ga bijvoorbeeld voor een glazen hanglamp voor boven de eettafel met smoke glas voor een retro touch, metallic glas voor een industriële touch of ga zelfs voor zwart glas voor een spannend moderne touch!


Glazen hanglamp eettafel kopen bij dutch home label

Je nieuwe eettafel glazen hanglamp koop je online bij dutch home label. Dit doe je makkelijk en snel online. Ook Afterpay behoort tot de mogelijkheden! Wij doen er alles aan om je bestelling binnen 48 uur op werkdagen te bezorgen. Zo heb jij tijd over om dat romantische diner voor te bereiden.