Glazen hanglampen

Ben je op zoek naar een glazen hanglamp? Zoek dan niet verder, want bij dutch home label ben je aan het juiste adres! In ons ruime assortiment zit vast een lamp die bij jouw stijl en interieur past. Of je nu op zoek bent naar een strakke design lamp of juist iets industrieels, voor iedere stijl een lamp!

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 57 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–40 van de 57 resultaten wordt getoond

Waar hang ik de hanglamp van glas?

Hanglampen zijn perfecte sfeer items en onmisbaar in je interieur. Ze breken de ruimte iets op en creëren gezelligheid naast dat ze natuurlijk functioneel zijn! Waar zou je nog meer een hanglamp kunnen gebruiken?

Hanglamp glas: boven de eettafel

Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp boven de eettafel. Je wil je romantische diner voor twee wel kunnen zien! Om nog wat extra sfeer toe te voegen kun je kiezen voor een hanglamp met glas. Bij een hanglamp met helder glas blijf je ook de lichtbron zien. Extra genieten van je nieuwe lamp!

Glazen hanglampen woonkamer

Kies je voor een glazen hanglamp in de woonkamer? Goede keus! Met een oosterse of juist moderne hanglamp van glas kan je bijvoorbeeld heel leuk een hoekje uitlichten. Durf je iets nieuws? Ruil dan de vloerlamp om voor een glazen hanglamp. Hang deze boven een aantal leuke bijzettafeltjes en creëer een gezellige hoek! Bekijk voor deze leuke bijzettafeltjes vooral de waanzinnig leuke collectie van dutch home label!

Hanglamp helder glas: in de keuken

Ook in de keuken is goede verlichting iets waar je heel blij van wordt. Je wil dat romantische diner voor twee niet verpesten natuurlijk ;). Heb je al verlichting in de keuken? Voeg dan een paar hanglampen van glas toe voor een stukje extra sfeer. Ook hier zorgen ze ervoor dat de ruimte iets wordt opgebroken en knusser oogt. Hang vooral 2 of 3 naast elkaar!

Verschillende stijlen en vormen

Bij dutch home label heb je een ruime keuze aan glazen hanglampen. Of je nou een Scandinavisch interieur hebt, een klassiek of landelijk of juist een retro en industriële stijl, je vindt ze allemaal in onze collectie! Kies voor een rustige natuurlijke sfeer met onze bamboe lampen of kies voor een iets uitbundigere lamp met goud of hard zwart. Ook onze glazen hanglampen zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Kies voor een zwarte hanglamp met smoke glas, of zelfs voor glas metallic voor een unieke look!

Kan ik mijn hanglamp met glas dimmen?

Wanneer er een dimmer ingebouwd zijn in jouw lamp is deze dimbaar. Heerlijk wanneer je een beetje sfeer aan de ruimte wil geven en niet perse in de spotlight hoeft te zitten (tijdens dat diner bijvoorbeeld). Met een dimmer kan je de verlichting afstemmen op elke gelegenheid! Wil je de lamp dimmen, maar heb je geen dimsysteem in jouw lamp? Maak dan gebruik van een smart home systeem en gebruik een slimme lichtbron. Hierdoor is het toch mogelijk om je glazen hanglamp te dimmen.