Grijze industriële hanglampen

Grijs is een kleur die in elke interieur terugkomt, omdat hij ze makkelijk te combineren is. . Daarom is een grijze industriële hanglamp de perfecte keuze voor bijvoorbeeld boven de eettafel. Stoer, robuust én makkelijk te combineren.

Show Filters

Toont alle 33 resultaten

Show Filters

Toont alle 33 resultaten

Industriele eetkamer

In een industrieel interieur hoeft niet alles industrieel te zijn. Het combineren van industriële met eigentijdse items is juist zo ontzettend leuk. Ben je weg van zachte kleuren en natuurlijke materialen? Kies dan voor een houten eettafel in zijn natuurlijke staat. Lekker warm en robuust. Prachtig als je juist nog die echte knoesten van de boom kan zien. Schuif er een paar mooie leren eetkamerstoelen aan en hang een industriële grijze hanglamp in het midden boven de eettafel. Met deze items heb je gegarandeerd gezellige avonden in je eetkamer!

Waarom een grijze industriele hanglamp?

Hanglampen zie je veelal terug in eetkamers boven de eettafel. Die ene grijze industriële hanglamp die je zo leuk vind kan natuurlijk ook op andere plekken hangen. Maak impact in je hal met een grote industriële hanglamp in een grijze kleur. Je maakt hier direct een statement. Ook in andere ruimtes kan je je plafonniere gemakkelijk vervangen. Juist in kleine ruimtes waar je weinig gebruik maakt van accessoires is een hanglamp een goede keuze. Door juist kleur te bekennen en kiezen voor een lamp in een bepaalde stijl breng je een echte sfeermaker in huis.