Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Diverse stoffen, stijlen en kleuren

In ons assortiment vind je veel verschillende lampenkappen. Niet alleen veel maten, kleuren en stoffen maar ook in verschillende vormen. Dus mocht je op zoek zijn naar een lampenkap in het grijs met een velours stof, dan heb je oneindig veel keuze.  

Voor welke vorm ga jij?

Wist je dat er veel verschillende vormen lampenkappen zijn? Ga je voor een drum lampenkap, vierkant, ovaal of rond? Voordat je een lampenkap kiest, adviseren wij altijd eerst goed naar de lampenvoet te kijken. Tegenwoordig vind je oneindig veel verschillende lampvoeten. Een smalle ranke voet heeft een ander type lampenkap nodig dan brede lampvoet. 

Verschillende stoffen

Een stof is veelal kenmerkend voor een stijl. Een linnen lampenkap vind je niet snel in een luxe en of een modern interieur. Een matte maar anderzijds licht glanzende lampenkap zal juist in deze stijl floreren. Wil je het neutraal houden? Kies dan een velours lampenkap in het grijs. Deze kap zal prachtig staan op jouw lampvoet. De velvet stof zie je veel terug in het interieur. Bijvoorbeeld in stoelen en fauteuils. Maar ook zeker in woonaccessoires en kussens!

Lampenkap velours grijs kopen

Jouw nieuwe lampenkap bestel je snel en veilig in onze webshop. Wij doen er alles aan om jouw kap zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Wist je als dat je velours grijze lampenkap als gratis thuis wordt bezorgd bij besteding vanaf €50,-? Mocht je nog advies nodig hebben qua maat of stof, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste maat kap.