Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Heb jij een plek in bijvoorbeeld de woonkamer waar je wel wat extra licht kan gebruiken? Bijvoorbeeld op een bijzettafel naast je bank of op een gave side table in de gang. Ook staat een groene velvet lampenkap ontzettend gaaf op een kast. 

Verschillende soorten stoffen

Bij dutch home label heb je keuze uit verschillende soorten materialen. Bekijk de effen stoffen, glanzende lampenkappen, velours lampenkappen, of ga gewoon voor een groene velvet lampenkap! 

Groene velvet lampenkap kopen bij dutch home label

De weg naar de juiste lampenkap voor de juiste lampenvoet kan erg lastig zijn. Heb je de juiste kleur? Zijn de afmetingen correct, is hij niet te groot of juist te klein? We kunnen ons voorstellen dat je moeite hebt bij het kiezen van de juiste groene velvet lampenkap. Schroom absoluut niet om contact met ons op te nemen voor je vragen. We helpen je namelijk heel graag op weg! 

Heb je je perfecte eyecatcher gevonden? Koop deze dan online bij dutch home label. Het winkelen is snel en veilig. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je binnen 48 uur, op werkdagen, van je nieuwe aanwinst kunt gaan genieten. De bezorging is zelfs gratis boven een besteding van €50 euro. Geniet van je nieuwe groene velvet lampenkap!