Show Filters

Enig resultaat

  • Light & Living
    309.95 Get notified
Show Filters

Enig resultaat

Klein of groot?

Lampen heb je in veel soorten stijlen, materialen en afmetingen. Een kleine hanglamp is perfect te gebruiken in de hal of slaapkamer. in de woonkamer mag een hanglamp wel wat meer impact maken. Heb je een landelijke of industriële stijl, dan is een grote houten hanglamp perfect. Ook wanneer je een modern interieur hebt mag een hout detail niet ontbreken. Waarom dan niet in de lamp? Uiteraard kan je kiezen voor meerdere kleine lampjes, maar met een grote houten hanglamp maak je pas echt impact! Met hout breng je namelijk dynamiek aan in jouw interieur.

Grote houten hanglamp kopen bij dutch home label

De juiste hanglamp vinden kan nog wel eens knap lastig zijn. Wellicht heb je een bepaalde lamp helemaal in je hoofd. Dan heb je hem eindelijk in huis, en dan valt die nieuwe hanglamp toch tegen. Met een grote houten hanglamp kan je bijna geen fout maken. Toch komt het wel eens voor dat het niet is wat je in gedachten had. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Bij dutch home label mag jij je pakketje altijd binnen 14 dagen retour sturen. Bestel dan gemakkelijk, snel en vertrouwd een andere hanglamp! 

Mocht je nog vragen hebben over jouw nieuwe lamp of een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.