Grote houten klok

Een grote houten klok koop je bij dutch home label. In ons ruime assortiment woonaccessoires, verlichting en meubels van dutch home label weet je zeker dat er wel een exemplaar tussen zit die in jouw interieur en stijl past!

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Verschillende stijlen en interieurs

Door ‘Alle stijlen onder een dak’ weet je zeker dat bij dutch home label slaagt. Heb jij een modern interieur met strakke lijnen en effen kleuren? Of misschien juist een industriële stijl met veel ijzer en hout? Een grote houten klok past hier heel goed tussen. Let er wel op dat je een eenheid in je interieur houdt en niet te veel stijlen door elkaar haalt. 

Waar hang ik hem op?

Dat hangt natuurlijk van jouw woning af. Een grote houten klok kan je natuurlijk niet overal ophangen. Doordat de klok heel groot is, adviseren we om hem echt als eyecatcher te gebruiken. Hang hem bijvoorbeeld in de woonkamer op een compleet lege muur. Let er op dat je de grote houten klok wel hoog genoeg hangt, zodat je hem vanuit de hele ruimte kan bekijken. 

Grote houten klok kopen bij dutch home label

Jij hebt je zinnen gezet op een nieuwe houten klok, heerlijk! Wist je dat de bezorging boven een bestelling van €50 bij ons helemaal gratis is? Daarnaast doen wij ons uiterste best om je nieuwe aanwinst op werkdagen binnen 48 uur bij jou thuis te bezorgen. Dus, geen tijd te verliezen! Haast je naar de shop, voor je het weet ben je te laat!