Grote houten wandklok

Ben jij al bij de tijd? Mocht je dat nog niet zijn en op zoek zijn naar een goede wandklok. Kijk dan eens bij onze grote houten wandklokken. Een robuuste woonaccessoire maar ook zeker functioneel. Je hangt hem gemakkelijk aan de muur en je hebt nooit meer een excuus om te laat te zijn. 

Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Voor welke stijl ga jij?

In ieder huis is wel een klok te vinden. Klein of groot, van metaal of hout en in verschillende stijlen. Weet jij al voor welke stijl jij gaat? Of twijfel je nog?
Retro, modern, landelijk en industrieel zijn stijlen waar een grote houten wandklok goed tot zijn recht zou komen. De plek kan soms ook nog wel eens ingewikkeld zijn, want ga je voor een wandklok of juist een tafelmodel. Genoeg keuze zo te zien, niet waar? En dan heb je nog niet eens nagedacht over cijfers, streepjes etc. Een klok met of zonder wijzerplaat. Krijg jij al keuzestress?

 

Bij de tijd zijn

Tegenwoordig is het erg gemakkelijk dat je de tijd kan aflezen op je telefoon. Laat dit je niet weerhouden om ook een grote houten wandklok aan de muur te hangen. Wanneer je kiest voor een houten wandklok breng jij je interieur net even wat meer tot leven. Dit creëer je door natuurlijke materialen te gebruiken en omdat je diepte aanbrengt door de klok op te hangen aan de muur. Nu alleen nog bepalen waar je die nieuwe grote houten wandklok ophangt!