Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Gekleurde glazen hanglampen voor elk interieur

Een hanglamp met gekleurd glas is een eyecatcher in elk interieur, durf jij het aan? In ons assortiment tref je een ruime keuze hanglampen met gekleurd glas. Hang deze bijvoorbeeld boven de eetkamertafel voor een sfeervol etentje. Of hang je nieuwe hanglamp met gekleurd glas in je toilet. 

Hanglamp met gekleurd glas dimmen

Beschikken jouw gekleurde glazen hanglampen over dimmers? Dan is jouw lamp dimbaar. Mocht dit niet het geval zijn, maak dan gebruik van een smart home system en voeg een slimme lichtbron toe. 

Combineer verschillende kleuren

Wanneer je helemaal voor een speels effect wil gaan kan je meerdere hanglampen combineren. Ga eens voor een combi met een hanglamp met metallic glas en een hanglamp met zwart glas. Hang ze in een groepje bij elkaar of verdeel ze boven je kookeiland of eetkamertafel. 

Hanglamp met gekleurd glas kopen bij dutch home label 

Je bent eruit en weet welke hanglamp met gekleurd glas je gaat bestellen? Daar worden we natuurlijk blij van! Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je nieuwe aanwinst kan gaan genieten, doen wij er alles aan om je bestelling op werkdagen binnen 48 bij jou thuis te bezorgen.